Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodisták ti mivel töltitek...

Irodisták ti mivel töltitek benn a napot?

Figyelt kérdés
Én néha úgy unom magam, hazamenni nem lehet, a munka kész, ti mivel tudjátok egész nap lefoglalni magatokat?

2020. szept. 2. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hol vannak ezek az alom allasok? Közszféra? Mert akkor nincs min csodálkozni😃Ha verseny akkor meg írtó nagy szerencsétek van.
2020. szept. 3. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én versenyszférában vagyok, bár nem multinál, hanem magyar középvállalkozásnál.

Nyilván tisztában vagyok vele, hogy szerencsém van, meg is becsülöm a helyet, mert még jól is fizet, meg a főnök is normális. Esküszöm, sosem volt még ilyen korrekt munkahelyem (negatívum nyilván itt is van, mint mindenhol).

De egyèbként nem áll minden napom láblógatásból, sőt vannak olyan napok, mikor csak tologatom magam előtt a feladatokat, mert nem jutok a végükre.

Tulajdonkèppen pont azért működik így a rendszer, mert van olyan időszak - mondjuk a hónap eleje bérszámfejtéssel, számlázásokkal együtt -, mikor alig tudjuk ellátni a munkát, ha egy ember kiesne, azt megéreznénk. A hónap második fele viszont már nyugisabb, olyankor igen, feleslegesen sokan vagyunk.

De az az igazság, hogy szerintem nincs ezzel semmi baj. Lehetnénk eggyel kevesebben, mi meg dolgozhatnánk végig a 8 órát, ennek az lenne a végeredménye, hogy a főnöknekegmaradna havi plusz 500 ezre a több(tíz)milliós adózott nyereség mellé, egy embernek viszont nem lenne munkája, amiből eltartsa a családját.

2020. szept. 3. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem irodista vagyok, de volt már unalmas állásom. Gyk-ztem szinte egész műszak alatt, 12 órában.
2020. szept. 3. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

(Én írtam a 4. választ)

Igen, nekem közszféra. Mint írtam, nyáron üresjárat, ősszel-télen meg gyakran késő estig dolgozunk. Nincs kevesebb munka itt se alapvetően, csak nem egyenlően oszlik el az év során.

Főleg most, mivel kulturális szféra, nekünk ugye hamarosan megszűnik a munkaviszonyunk, így kiadják az összes szabinkat időarányosan, a munkatársak nagy része jelenleg több hét szabin van.

Valamit valamiért.

2020. szept. 4. 08:25
 15/16 anonim ***** válasza:
11es vok. Ohh nagyon sajnálom.😕sok sikert a tovabbiakban.
2020. szept. 6. 11:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Delelott par ugyintezes, kozbe gyakorizas, facebook kávé 1kor ebéd kb 2ig 2tol 4 ig szabadfoglalkozas.Ha minden kesz akkor kis delutani szundi 4ig🙂
2020. okt. 4. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!