Irodisták ti mivel töltitek benn a napot?
Figyelt kérdés
Én néha úgy unom magam, hazamenni nem lehet, a munka kész, ti mivel tudjátok egész nap lefoglalni magatokat?2020. szept. 2. 12:02
1/16 anonim válasza:
Ezen a kényelmes munkahelyen nincs véletlenül felvétel? Mert mennék!
Én "irodista" vagyok - bár ilyen megfogalmazásban csak a nem "irodistáktól" hallottam - nevezetesen pénzügyi előadó és reggeltől estig a nyelvemen taposok.
Szóval, beajánlhatnál hozzátok "irodistának"!:D
2/16 anonim válasza:
Álmodozol a gyárban, így ebédidőben, amikor áll a szalag?
3/16 A kérdező kommentje:
Szalag, am unalomban az néha...
2020. szept. 2. 13:00
4/16 anonim válasza:
Munkával, ha az kész akkor gyakori, youtube, vagy olvasom az épp aktuális könyvem. Kollégám dokumentumfilmeket kezdett nézni az utóbbi napokban.
Nyáron nálunk eléggé áll az élet, majd jövő héttől fog beindulni. Várom is meg nem is.
6/16 anonim válasza:
Gyakorizok :D
Ha nincs bent a főnök, akkor olvasgatunk, netezünk, ki mit csinál.
7/16 anonim válasza:
Úgy csinálok, mintha dolgoznék :-) egyébként meg netezek, olvasgatog, maszek dolgaimat intézem
8/16 anonim válasza:
Hát bármilyen hihetelen de munkával. Néha megállok kicsit ábrándozni hogy berángatom a kedvenc könyvelő csajszimat a wcbe összekócolni :)
9/16 anonim válasza:
Segítek a kollégámnak a munkájában, (persze, nem mindenkinek, csak aki amúgy is normális velem) vagy ha ez nincs, akkor beszélgetünk
10/16 anonim válasza:
Munkával.
Ha kész vagyunk egy feladattal, rögtön kapjuk a következőt, így a kérdést se értem. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!