Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek lesz ebből valaha...

Szerintetek lesz ebből valaha is valami?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm segít bekerülni egy vállalathoz, viszont ma tudtam meg mástól hogy mától visszamentek home office-ba. Nagyon letörtem ettől a hírtől mert szinte ez az egyetlen lehetőségem. Nem tudom, hogy valamit számít is-e ez, de tegnap éjjel pont arról álmodtam, hogy felvettek oda - nem tudom hogy számít-e ez valamit, hogy mennyi valóságalapja van az álmoknak.

Szerintetek home office módban lehet munkát kezdeni? Volt róla szó hogy neten keresztüli állásinterjú, de én már semmiben sem bízok, nagyon össze vagyok zavarodva ettől.

2020. szept. 1. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Figyelj, nyugodj le. Oké? Nagyon túlgondolod a semmit. Jelentkezel, meglátod mit csinálnak, meglátod hogy alakul, addig tervezz egy B tervre. Kész. Ne gondolj annyira sokat. A semmitől vagy összezavarodva. Lesz ebből valaha valami? Ki tudja, lehet, lehet nem. Mit számít? Tervezz előre, és ne gondolkodj a SEMMIN. Komolyan. Felesleges stressz.
2020. szept. 1. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Én pont akkoriban kezdtem az új munkahelyemen, amikor elrendelték az állandó home Office-t. Így a legtöbb kollégámmal nem is találkoztam még, csak Skype - on beszéltünk. Nálam jól ment a betanulás is, nem okozott nehézséget, hogy nincs személyes kontakt.

Mondjuk nekem az interjú még személyes volt.

2020. szept. 1. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Szóval akkor otthonról is el lehet kezdeni dolgozni egy új munkahelyen? Akkor ha jól értem téged a home office alatt vettek fel a munkahelyre.
2020. szept. 1. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
#2 vagyok. Amikor felvettek, még nem volt home office. Akkor vezették be a home officet, amikor a felmondási időmet töltöttem az előző munkahelyemen. Nálunk azóta is home office van, és folyamatosan van munkaero felvétel, úgyhogy igen, otthonról is lehet kezdeni, ezen a munkahelyen legalábbis.
2020. szept. 1. 21:51
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Köszi, most azért visszahoztad a reményt számomra.
2020. szept. 1. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Munkától is függ. Egy gyártósorosnak nincs esélye home-officera, de egy irodai dolgozónak pl. sokkal inkább.
2020. szept. 4. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!