Milyen a legszánalmasabb munkahely, ahol valaha dolgoztál?
Egy nyekviskola a Nyugatinál, ahol több százezer forint volt egy rövid tanfolyam, jobb agyfeltekes módszerrel tanított.
Soha olyan rosszul nem éreztem magam, mint ott... Ráadásul késett a fizu, nem is annyit adtak, amiben megállapodtunk... Brrr.. Visszagondolni is rossz rá. Még megvannak azóta is.
Első meló,nemzetközi sofőr állás 9 napot melóztam majd azt mondták pihi van mert nincs meló ekkor már a korona közepén jártunk, 1 hét után hívnak hogy mennyek be aláírni a leszámoló papírjaimat,nagyon rosszul érzem magamat mondom ez szép.
Ezekután ki derül hogy csak 9 napig voltam be jelentve amég dolgoztam,amikor otthon voltam úgy csinálták a könyvelővel hogy akkor már le számoltam a 9-ik napon pedig nem igaz,így mondhatni 2 hetem ugrott,állítólag hajtós volt az a cég szóval jó hogy ki rúgtak engem és még azt a két embert is akivel oda mentem dolgozni.
Köszönöm szépen mostmár sokkal jobb helyen dolgozom, nem teljesítményben ha nem havi fix összegért és még haza is járhatok.
Első munkahely csalódás és nem is tanultam sokat,második munkahelyem sokat tanulok és kedves a főnök általában ha nem ideges 😀 ki fogtam egy aránylag jó meló helyet ami a lakhelyemtől jó messze van de tényleg 4 órás út,de mivel sofőr vagyok ezért teljesen mindegy.
Legszánalmasabb?
Nekem az volt, amikor egy kis (zs) ételbárban még wc-re sem engedtek ki bennünket, mert "sok a vízdíj és spórolnunk kell a kiadásainkon. Túl sokszor húzzátok le a wc-t magatok után, ezentúl nem mehettek ki ennyiszer pisilni!" Ezért aztán kulcsra zárták a wc ajtót és a kulcsot kérni kellett a tulajtól. (Eleve tök megalázó volt wc kulcsot kérni. Még azt is nyomon tudták követni, kinek hány percig tartott pl. a nagy dolog elintézése.) 1 dolgozó csak kétszer mehetett wc-re a nap folyamán. Ha valakinek kettőnél többször kellett kimennie (8 óra alatt), akkor "kölcsönkért" az egyik munkatársától 1 lehetőséget és másnap visszaadta neki.
Alig ittunk egész nap, nehogy kettőnél többször kelljen wc-zni, ezért ki voltunk száradva műszak végére. Nagyon spóroltak a tulajok (zs-k) mindenen. De legfőképp a dolgozókon. A felszolgált ételeket grammra pontosan(!) ki kellett mérni a vendégeknek, nehogy 1 grammal is többet kapjanak, mint amennyit kifizettek. 1 grammal sem lehetett több. Nagyon "furcsa" hely volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!