Milyen a legszánalmasabb munkahely, ahol valaha dolgoztál?
Őszintén szólva én onnan már 1 hét után szabadultam volna,ez már tényleg olyan dolog mint ha rabszolgák lennétek,az még oké hogy spóroltak a kaján a vendégeknek de az hogy napi 2x lehetett el menni a wcre az már nem emberhez méltó.
Remélem nem sokáig maradtál ott ezek után?
Egy hotelnek csúfolt vidéki lebujban voltam recepciós. A tulajdonos banya folyton a nyakamra járt, és feketézésre/ vendégek lehúzására kényszerített, plusz folyamatosan belém kötött, mert nem voltam erre a pályára alkalmas szerinte. Ennek ellenére mikor fel akartam mondani pár nap után, akkor mézesmázosra váltott és marasztalt.
Akit ismert, annak nyalt, a többi vendéggel atom bunkó volt.
10 nap után szabadultam végül, de többnek tűnt. Ja nyilván alig akart fizetni, csak navos fenyegetés fejében.
Értékesítői állás.
A legtöbb pénzt hozó ügyfelek le voltak osztva a főnököknek.
Nekem maradt akik maradt...
Hideghívás is volt.
Nehéz volt eladni a szolgáltazást de szabadidőmben folyton olvastam értékesítői könyveket innentől már tudtam eladni.
De nem.lehetett belőle jól megélni. Minimálbér+az eladott hirdetés 15%-a. A főnök pedig folyton szekált hogy miért nem hozok többet. Felvetettem neki hogy mi lenne ha csak azoknak akarnék eladni akik már vásároltak tőlünk, az újaknak csupán küldenénk az ingyenes újságunkat hogy megismerjenek minket először és csak később adnánk el nekik. Erről hallani se akart. Amikor kicsúszott a száján hogy teher vagyok ott nyújtottam a kezem és mondtam hogy viszlát.
Nem tartom kizártnak hogy egy nap visszatérjek erre a területre de akkor olyan terméket/szolgáltatást válalnék be amit könnyebb eladni.
Egy "generál kivitelezőnél"(ő így hívta magát), dolgoztam, mint segéd. Addig minden oké volt, hogy levitt a helyre (350 km), volt szállás (nagy putri, bűz, beázott az épület, csepegett az ágyba a víz, besàrgult falak, nem volt padló, csak a csupasz beton, kosz, minden amit el lehet képzelni), aztán kezdődött a meló, napi kifizetésről volt szó, de két nap után közölte, hogy "Majd, ha mész haza oda adom", hát oké. Aztán kiderült, hogy nincs is szakembere, mindenki segéd volt nála, de ilyen nagy fekete, buta roma volt mind, akik semmihez nem értettek. Mondok példát: Kültéren burkoltunk, és az egyik segéd locsolta az alapfelületet vízzel, majd rögtön arra húzta a ragasztót, fugàzàsnàl a 24 óra sem telt el(nem gyorskötőt használtunk), meg ilyenek. Aztán a főnök lelépett egy nap, kapott a megrendelőtől pénzt, és lelépett a tesókkal, meg a többi rokonàval inni, este ért vissza, addig mi a melóhelyen voltunk, rohadtunk a 40 fokban egész nap, végül hót részegen visszajött, és kijelentettem, hogy megyek haza. Fizetést nem kaptam, hosszú hónapnyi zaklatás után lökött ide nekem húszezret, ennyi. Bejelentés nuku persze.
Azóta elkezdtem ezt tanulni, szakember akarok lenni, nem ilyen kókler, mint ő, mert sajnos ilyennel van tele az építőipar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!