Milyen a legszánalmasabb munkahely, ahol valaha dolgoztál?
Egy alkatrészgyár raktárosa voltam.
Minden héten kétszer volt csoportos állásinterjú, mert ahogy jöttek, úgy mentek is az emberek. :D
Minden héten első nap összecsődítették az embereket, és az igazgató jót ordítozott, hogy milyen szerencsések vagyunk, milyen jó dolgunk van (NAGYON nem), és villogtatta a besúgórendszerét, hogy ő mindenkinek a stiklijéről tud. Enyém pl. az volt, hogy nem kértem az A3-as méretű "vállalati lapot" ami arról írt pl. hogy milyen jól zenél a tulaj fia. :D meg volt benne egy hatalmas keresztrejtvény.
De a fő baj és szánalom az volt, hogy hárman-négyen voltunk raktárosok a gyárban, és az összes dolgozótól elvárták, hogy szombatonként INGYEN dolgozzanak, én meg nem vállaltam be. Persze a többi raktáros pipa volt rám, mert így nekik többet kellett dolgozniuk, de én meg mondtam, amikor beszóltak, hogy szemét vagyok, hogy ők a hülyék, hogy ingyen dolgoznak.
Amúgy meg mindenki minimálbéres volt, és ha beteg voltál, akkor a betegállományos papírt csak úgy fogadták el, ha a helyi üzemorvos megvizsgált. 22-es csapdája! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!