Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen a legszánalmasabb...

Milyen a legszánalmasabb munkahely, ahol valaha dolgoztál?

Figyelt kérdés

2020. aug. 7. 23:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen 🙂
2020. aug. 10. 01:36
 22/26 anonim ***** válasza:

Egy alkatrészgyár raktárosa voltam.

Minden héten kétszer volt csoportos állásinterjú, mert ahogy jöttek, úgy mentek is az emberek. :D

Minden héten első nap összecsődítették az embereket, és az igazgató jót ordítozott, hogy milyen szerencsések vagyunk, milyen jó dolgunk van (NAGYON nem), és villogtatta a besúgórendszerét, hogy ő mindenkinek a stiklijéről tud. Enyém pl. az volt, hogy nem kértem az A3-as méretű "vállalati lapot" ami arról írt pl. hogy milyen jól zenél a tulaj fia. :D meg volt benne egy hatalmas keresztrejtvény.

De a fő baj és szánalom az volt, hogy hárman-négyen voltunk raktárosok a gyárban, és az összes dolgozótól elvárták, hogy szombatonként INGYEN dolgozzanak, én meg nem vállaltam be. Persze a többi raktáros pipa volt rám, mert így nekik többet kellett dolgozniuk, de én meg mondtam, amikor beszóltak, hogy szemét vagyok, hogy ők a hülyék, hogy ingyen dolgoznak.

Amúgy meg mindenki minimálbéres volt, és ha beteg voltál, akkor a betegállományos papírt csak úgy fogadták el, ha a helyi üzemorvos megvizsgált. 22-es csapdája! :D

2020. szept. 4. 14:47
 23/26 anonim ***** válasza:
A soproni H+M. Amikor megnyílt diákokat hívták kipakolni a ruhákat, és ilyen kisebb csoportokba osztva egy egy eladóval. Kipakoltunk egy részt majd mondta ez az ott dolgozó eladó h jó akkor most tartsunk x talán 10perc szünetet aztán majd kitalálja mi a következő resz ők elmentek kavezni a konyhába. Diákok visszamentünk a terembe ahol a cuccunk volt én gyorsan nekilattam befejezni a peksutimet mellesleg pisilés helyett mert korgott a gyomrom( mások is ettek csokit stb) és úgy tudtam szünet van a kinyíló ajtoba ralatott a frissen felvett addig is Miss picsakent viselkedo boltvezető vagymi és elkezdett orditozni hogy hogy kepzelem, nincsen szunet, mondtam hogy dehát azt mondta a csop vez vagyki, a többiek is ott voltak( tehát megalázó is volt)// de biztos csak én találtam ki vagy nem tom mit hit aztán nem mondott semmit a kövi héten mentem volna újra felhívtam a diak ügynökséget h lemondjam mert akar a tököm ilyen nőnek ugralni de kiderült hogy le lettem tiltva pfff
2020. szept. 6. 13:49
 24/26 anonim ***** válasza:
Ui. mondjuk utána bojkottaltam az ilyen boltokat:D de végülis nem igazán a cég hibája max a HR-ese hogy az ilyen törtető bunkó nőket szeretik csoportvezetőnek rakni az ilyen típusú alázós fonoknőbe máshol is belefutottam pl a tescoban. imádnak visszaélni a 'hatalmukkal' és úgy beszélni a fiatal lányokkal(fiúkkal jopofik) mint a kutyakkal. Nem tudom miért, talán amelyiknek van lánya az nem ilyen azok kedvesebbek de azok nem is a törtető karrieristak altalaban
2020. szept. 6. 14:12
 25/26 anonim ***** válasza:
24, én kb ugyanígy jártam, de ott a műszakvezetőnek volt lánya, de vele is olyan "szépen" beszélt, mint a diákmelós lànyokkal, sőt a műszakvezető lánya is ott dolgozott, és az is nagyon szépen megtisztegetett minket.
2020. szept. 6. 14:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Vki írta az árúfeltöltést 20 éves nőként... hát én is dolgoztam Tesco-ban diákmunkaként árúfeltöltést, én el voltam vele. Tudtam, hogy úgysem fogok ilyen munkát végezni később. Mondjuk az éjszakás műszak kicsit húzós volt, de jól lehetett vele keresni ( ez kb 20 éve volt)
2021. aug. 5. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!