Kinek mennyire ment nehezen egy munkahely váltás?
Pl. ha az adott munka ami jobb, mint a mostani több száz km-re lenne a városodtól, de muszáj lépned, hogy haladj előre.
Ebben a helyzetben vagyok én most.
Egy fiatal lány aki jelenleg is gyárban dolgozik 3 műszakban vicc kategóriájú fizetésért.
A jobb munkalehetőség 200km messze lenne, szállással, több fizetéssel, jobb környezettel, de félek lépni, mert mi lesz ha..
Tudjátok, a szokásos.
Viszont a jelenlegi helyzetem siralmas. Kemény 18.964Ft van a számlámon. Ennyi az összes pénzem, sajnos nem vicc..
Érdekelne azoknak a tippjei, tanácsai akik voltak már hasonló helyzetben..
El vagyok keseredve nagyon.. Tanulnék én valami szakmát, de ahhoz pénz kell ami egyáltalán nincs..
Tízes válaszoló: Jogos, igazad van.
Nos, ami mindig is érdekelt az a könyvek és az olvasás. Imádok olvasni.
A videojátékokat is szeretem bár ehhez nem hiszem, hogy van szakma..
Jobban szeretek egyedül dolgozni, nem nagyon szeretek csapatban, magamnak való vagyok kicsit.
Oh és amit utálok az a matematika. Tehát ezzel kapcsolatban nem akarok tanulni semmit amiben bonyolult matematika van. Persze az egyszerű számolások mennek.
Szerinted minden csaj a testéből akar megélni?
Bakker, nem..:D
Oh persze, mert valószínű pont erre gondolt a kedves válaszoló.
Valaki rendes munkával akar érvényesülni, valaki mással.
Ez az "analfabéta vagy" meg hasonló kemény "beszólások" meg már annyira unalmasak.
Szép napot.🌞
Nekem nagyon nehezen ment, 5 ev utan valtottam, a fonok masok elott uvoltve kozolte a az epp aktualis velemenyet a munkankrol. Pl hogy lehetsz ilyen balf*sz?
Az uj munkahelyemen nem tudtam beilleszkedni, ezutan a legkor utan onbizalomhiannyal indultam, tulsagosan alarendeltem magam amivel egyesek visszaeltek es utana mar nem volt lehetosegem bizonyitani mert beskatulyaztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!