Kinek mennyire ment nehezen egy munkahely váltás?
Pl. ha az adott munka ami jobb, mint a mostani több száz km-re lenne a városodtól, de muszáj lépned, hogy haladj előre.
Ebben a helyzetben vagyok én most.
Egy fiatal lány aki jelenleg is gyárban dolgozik 3 műszakban vicc kategóriájú fizetésért.
A jobb munkalehetőség 200km messze lenne, szállással, több fizetéssel, jobb környezettel, de félek lépni, mert mi lesz ha..
Tudjátok, a szokásos.
Viszont a jelenlegi helyzetem siralmas. Kemény 18.964Ft van a számlámon. Ennyi az összes pénzem, sajnos nem vicc..
Érdekelne azoknak a tippjei, tanácsai akik voltak már hasonló helyzetben..
El vagyok keseredve nagyon.. Tanulnék én valami szakmát, de ahhoz pénz kell ami egyáltalán nincs..
> de félek lépni, mert mi lesz ha..
Pontosan mi jönne a mondat végén? Mert a leírtak alapján én nem gondolkodnék, főleg ha a szállás is adott.
Nekem a lehnehezebb az volt amijor kamikaze a tartozasok tetejébe kellett felmondanom,azaz nemhogy nullàn nem àlltam, de minuszban. De abszolut tarthatatlan volt a munkahelyi légkör.(molesztàlàs miatt)
Akkoriban 3 végigbögött hétvége utàn(akkor jött ki mindig belölem a fàjdalom) az akkor olvasott pozitiv gondolkodàs vert csak belém lelket, azaz igy kiugrani a semmibe, az éhhalàlba, hatalmas kockàzat volt. De bejött.
Egyes válaszoló: Talán az lenne a mondat vége, hogy mi lenne ha nem menne a munka, ha nem tudnék beilleszkedni és stb, szokásos félelmek amik ilyenkor előjönnek.
Kettes válaszoló: Hű, nem semmi vagy, a kis leírásod alapján nagy motivációt adhatsz mindenkinek, gratulálok, hogy sikerült.
Hármas válaszoló: Melyik a az a két szakma? Nem látom az oldalon vagy csak béna vagyok.
Uramisten, ennyire nem lehetsz funkcionális analfabéta!
Nem két szakma összesen, hanem egy hosszú listából bárki választhat kettőt, személyenként két szakma megszerzése INGYENES!!!!
OTt van a cikkben linkelve a lista weboldala:
Ott rákattintasz a 2019. évi jegyzékre, ami ez év végéi érvényes, és láthatod a szakmák listáját.
573 db szakma közül választhatsz! És persze tekintetbe kell venned, hogy a közeledben milyen típusú szakképző iskola van, mert nyilván nem tudsz pl. Z.egerszegről Ny.egyházára járni suliba...
Ötös: Félreértettem, és?
Normális választ nem tudtál volna kipréselni magadból? Nem hát.
Szép estét azért és köszönöm a csodás VÁLASZT!!!
Nem írtál egy szót se arról, hogy mik az affinitásaid, mihez van tehetséged, kedved....
Hiába írjuk, hogy műszertechnikus, ha mondjuk műszakilag zokni vagy... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!