Szerintetek nem fura, hogy egy ilyen lánynak van önbizalma?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy kösse fel magát vagy bármi, de semmit sem ért el az életben, de mégis határozott és tele van önbizalommal. 8 általánosa van, de jó helyen dolgozik, ami számomra érthetetlen, gondolom ismerős által. A külsejére sem lehet büszke, mert 80kg a maximum 165cm magasságához, mégis évek óta egy kifejezetten helyes sráccal van együtt. Nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet valaki konkrétan a nagy semmire büszke. 25 évesen legalább lenne egy érettségije, de láthatóan nem is érdekli vagy mondjuk, ha lefogyna azt mondom arra büszke lehetne, de hogy így hogyan lehet elégedett magával azt nem értem. Ismertek ti is ilyen embereket? Szerintek az ilyennek a fejében van probléma?2020. aug. 30. 18:09
21/23 anonim válasza:
Én úgy hiszem, ne ítélj embert meg iskolázottsága alapján. Lehetek én nyolcosztályos is, meg olyan is akinek diplomája van, aki elég ügyes az életben, bármit elérhet.
22/23 Dorci1999 válasza:
Addig, míg nem bánt téged meg másokat szavakkal meg tettekkel, addig nem kéne ilyen negatívan vélekedni róla.
23/23 anonim válasza:
Az, aki feltalálta a kőbaltát, egy elemit sem végzett, nélköle mégsem lenne számítógép, internet.
.
Az élet igazságtalan - írod.
Nem az! - mindenkinek megadja azt, ami céljai elérése érdekében végzett munkája szerint jár.
Igazságát bizonyítja az is, hogy senki nem kap foteljában ülve szájába sültgalambot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!