Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek nem fura, hogy...

Szerintetek nem fura, hogy egy ilyen lánynak van önbizalma?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy kösse fel magát vagy bármi, de semmit sem ért el az életben, de mégis határozott és tele van önbizalommal. 8 általánosa van, de jó helyen dolgozik, ami számomra érthetetlen, gondolom ismerős által. A külsejére sem lehet büszke, mert 80kg a maximum 165cm magasságához, mégis évek óta egy kifejezetten helyes sráccal van együtt. Nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet valaki konkrétan a nagy semmire büszke. 25 évesen legalább lenne egy érettségije, de láthatóan nem is érdekli vagy mondjuk, ha lefogyna azt mondom arra büszke lehetne, de hogy így hogyan lehet elégedett magával azt nem értem. Ismertek ti is ilyen embereket? Szerintek az ilyennek a fejében van probléma?
2020. aug. 30. 18:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Ezen nagyon kár agyalnod, az élet igazságtalan. El kell sajnos fogadni, és az energiát nem pazarolni rá, mert csak szomorú leszel és befordulsz.
2020. aug. 30. 18:31
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen szinten más életével foglalkozik, annak nagyon unalmas lehet a sajátja. Neked nem mindegy mi a végzettsége?:) Magánügy.. egyébként ezektől függetlenül miért ne lehetne önbizalma? Forduljon magába mert nincs 5 diplomája? A külsejével pedig lehet hogy jól érzi magát, és elégedett. Ami ritka és jó dolog.
2020. aug. 30. 18:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ellentmondásos amit írsz... Nem ért el semmit az életben, de mégis van egy jó munkahelye? Azt hogy? Egyáltalán nem biztos, hogy ismerős által került be, tudod papír nélkül is lehet valaki elég ügyes.Egyébként lehet annyira jó kisugárzása van, hogy egyszerűen vonzó az emberek számára, tudod nem mindenki a külső alapján ítélkezik. Szerintem belőled az irigység beszél, ne haragudj.
2020. aug. 30. 18:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Foglalkozz a saját dolgoddal, életeddel! Biztosan van mit sepregetni a te házad tájékán is :)

Nem mellesleg hasonló "töltött galamb" vagyok, mint a kérdésben a lány és nekem is volt magas, izmos, jó képű férfivel kapcsolatban lenni, de megsúgom: a külső csak egy dolgok :)

2020. aug. 30. 18:36
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Azért vitte ennyire, mert nem érdekelte a tanulás."

Tehát a bolondok, az érvényesülni, a valamire vinni nem akrók tanulnak?

Nem sokra vitted eddig, abban szerepet játszik az is, hogy másokat, mások boldogulását figyelted az helyett, hogy megdolgoznál a magadéért.

2020. aug. 30. 18:57
 16/23 anonim ***** válasza:
16%
A nőknek könnyebb az élet.
2020. aug. 30. 19:01
 17/23 A kérdező kommentje:
Mindketten nők vagyunk.
2020. aug. 30. 19:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy ezen emberek sokkal életrevalóbbak, mert az életben gyakorlatiasabban tudnak gondolkodni, cselekedni.
2020. aug. 30. 19:16
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ismerek ilyen embereket. Boldog, mert a lehetőségeihez mérten jól összejött neki. A leírás alapján teljes joggal elégedett az életével. Ez így van jól, hogy örül neki. És ha boldog az ember, nagyobb az önbizalma is.

Neked is összejöhet még. Nem irigykedni kell rá, hanem tenni érte, hogy jobb legyen :)

31/f

2020. aug. 30. 19:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, de fura, hogy van önbizalma próbáltad már tőle elvenni ?

Nézd a viccet félre téve.

Én munkaadó vagyok és nem igazán foglalkozom azzal, kinek milyen papírja van, persze nem is agysebészettel foglalkozom, azért így könnyű.

Az szokott érdekelni, hogy ki milyen értéket tud adni a munkájával. Nem elég egy állást megszerezni, mert az nem olyan, hogy az ember beül vagy beáll oda, hanem a munkája közben valamilyen értéket kell adnia másoknak. Úgy fest ez az ismerősödnek sikerül, akár 8 általánosa van akár nem, akár ismerős vitte oda akár nem.

Nézd, rengeteg olyan molett lány van akinek valami elképesztően jó kisugárzása van. Dolgoztam egy helyen ahol volt egy törzsvevőnk egy lány aki magas volt és szerintem súrolta a száz kilót bőven vagy meg is haladta, még is valamiért sorra fordultak meg utána a srácok. Egészen egyszerűen mert úgy egyben volt, mert jól érezte magát a bőrében és tök jó fej volt mellé.

Nm az a fura, hogy az unokatesódnak van önbizalma, hanem az hogy neked nincs. Ha jól értem a szavaid, elértél az életben ezt-azt, van rendes végzettséged, jó az alakod, talán szebb is az arcod mint neki. Ám még is olyan vagy mint akinek nem jutott krumpliföld, nem tudsz örülni annak amid van és aki vagy és helyette azzal foglalkozol, hogy neki mije van. Ráadásul az unokatesód és annak sem tudsz örülni hogy van egy jó pasija és egy jó állása.

Észre vetted, hogy egy picit ellenséges hangneműek a kommentek ? Ez nem azért van mert igazságtalan az élet és na essék még itt is a pártáját fogják, hanem azért mert úgy viselkedtél mint egy zsémbes házmester és picit irigy is voltál, na jó nagyon. Ezek nem annyira szerethető tulajdonságok, miközben pedig ott vagy egy csinos, jó alakú és tanult lány. Őrülhetnél éppen annak is amid neked van vagy akár annak amije neki van.

2020. aug. 30. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!