Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Tényleg ennyire zavaró,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg ennyire zavaró, ha egy lánynak nincs önbizalma?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok (lány) és még egyetlen kapcsolatom sem volt. A barátaim mindig azt mondják, hogy azért van mert egyáltalán nem szeretem magam. Az ismerőseim (nem csak anyám és a legjobb baránőim) szerint nem vagyok bányarém (bár én nem így látom), a humorom szerintem elfogadható..csak túl félénk vagyok, hogy megmutassam. Kicsit el vagyok keseredve..

2018. jún. 24. 15:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem zavaró, csak ha esetleg visszahúzódóbb vagy akkor nehezebben vesznek észre, ez sajnos így van.
2018. jún. 24. 15:45
 2/15 anonim ***** válasza:
nekem bejön egy ilyen lány. örömmel venném, ha ilyen lánnyal ismerkedhetnék. írhatok? :)
2018. jún. 24. 15:49
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Amíg magadat nem tudod szeretni, addig ezt mástól sem tudod elfogadni.

Engem ezért zavar eléggé, de toleráns is vagyok nagyon.

pl. hiába bókolok egy lánynak, ha mindig a negatívval jön. "ronda vagyok, nem kellek senkinek, tömeg f.. vagyok", "úgy sem igaz" stb.

Nagyon kiábrándító számomra. Főként, ha tényleg szépnek találom, megdicsérem, és kb olyan, mintha hazudnék neki, azt hiszi...

A szereteted tudni kell elfogadni és adni is.

Az egész alapja, hogy saját magaddal is jóban vagy, és tudod a tested értékelni, bárhogyan is nézz ki.

2018. jún. 24. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Már attól függ hogy viselkedsz

Értem ez alatt hogy folyamatosan hangoztatod h ez meg az nem tetszik magadban vagy próbálsz túltenni rajta és elfogadni magad mert ha az utóbbi akkor nem zavaró de az első eléggé az tud lenni

2018. jún. 24. 15:51
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem félsz egyenlőre ami nem baj wz mindenkinél előfordul átestem fiúként.ugyanezen . Kétszer.volt kapcsolatom most nincsen. De nem gond. 😊😉😉19F
2018. jún. 24. 15:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Másrészt olyan önbizalomhiány a nagyon zavaró, amikor egy lány szégyelli magát, és se képet nem mer magáról küldeni, nemhogy találkozni.

Hiába vágytok kedves válaszolók ilyenre lányra, nekem volt, van, egypárhoz szerencsém, de nem tudsz vele mit kezdeni. Hiába vagy bármilyen kedves, fogadod el ahogy van, ha ő ezt nem képes elfogadni.

Volt, aki 4 hónap mindennapi beszélgetés után telefonálni sem mert, nemhogy találkozni. Pedig mondtam, hogy a barátnőjét is hozhatja, ha bátorításra vágyik.

Ma kaptam egy képet, hajfestés után egy másik illetőtől, hogy milyen ronda... Amúgy teljesen korrekt és szép lett. Meg is dicsértem. Hiába beszélgetünk hónapok óta, az arcát így is kisatírozta. (persze láttam már az arcát rendes képen).

Múltkor egy helyen voltunk, de nem mert oda jönni vagy nem akarta, hogy én menjek oda hozzá, amíg a vonatra vártunk mindketten egy órát.

Indok: meleg van, ünneplőben van, gusztustalan...

Mondtam, hogy engem nem érdekel, hogy néz ki, mert ő érdekelne, nem a sminktudása vagy hogy áll a haja.

2018. jún. 24. 15:56
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon cuki ha egy lány visszahúzódó,pozitívum eléggé. Ma már ritka mint a fehér holló a sok öntelt cicababa között :/

Ha gondolod írhatsz nekem is :)

2018. jún. 24. 16:05
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Igen..bennem inkább az lehet különösen zavaró, hogy képtelen vagyok elfogadni a bókokat..mert úgy érzem, hogy nem érdemlem meg...

Hasonló gongolatok hasítanak belém ilyenkor, mint pl.:

“ha látna smink nélkül akkor nem ezt mondaná” (pedig nem viselek sok sminket..és mégis..)

2018. jún. 24. 16:06
 9/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, elég, ha nekem van... :) Csak hagyjon engem kibontakozni.
2018. jún. 24. 16:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a hozzád hasonló lányokban a kihívást látom. Addig mondom és küzdök, ameddig megszereti önmagát, vagy legalább elfogadja. És valahogy jó érzéssel tölt el, hogy miattam bontakozik ki valaki, lesz több önbizalma, ne adj Isten barátja is.

Másrészt én se vagyok megelégedve önmagammal, nem találom magam szépnek, de ha valakivel sikerül elhitetnem, hogy értékes ember, akkor magamat is egy picivel többre értékelem. Tehát nem, nem zavar, sőt nagy előny.

16/F

2018. jún. 24. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!