Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna ha egy lánynak olyan anyajegye lenne mint Cindy Crawfordnak?
Figyelt kérdés
Zavaró lenne ??2018. márc. 31. 20:05
2/8 anonim válasza:
Ismerek ilyen csajt, neki még illik is, az nélkül fura lenne.
4/8 anonim válasza:
Az a helyzet hogy én nekem kb ugyan ott van,ugyan olyan mint neki....20F
5/8 A kérdező kommentje:
4 válaszoló
Téged zavar hogy ott van ??
2018. márc. 31. 20:53
6/8 anonim válasza:
két, viszonylag nagy anyajegy van az arcomon, egyik az államon másik az orromon. eddig egyik fiút sem zavart akivel ismerkedtem/együtt voltam, azt mondták ettől vagyok egyedi :3
(viszont ha szőrös az zavaró lehet, mert a fiúknak eleve nem vonzó egy lányon az "arcszőrzet"... de szerintem az könnyen kezelhető :D )
7/8 anonim válasza:
Régebben zavart,leis akartam valahogy szedni (bőr orvos)....de később rájöttem hogy ettől vagyok olyan különleges-érdekes.Sokan azt hiszik hogy direkt oda van rakva a pont,közben én alapból azzal születtem hogy ott van..Sokak szerint búzás,sokak szerint viszont helyes vagyok.
8/8 anonim válasza:
Ki foglalkozik Cindy Crawforddal?
Azt sem tudtam hogy van anyajegye.
Nem zavarnak az anyajegyek!
Gyertek anyajegyes csajok tegyetek próbára! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!