Más lánynak is ennyire befolyásolja a haja az önbizalmát?
Nekem speciel igen.
Kisebb koromban (óvodától általános 6.-ig) a fodrászom folyamatosan fülig levágta a hajamat, pedig nemegyszer szóltunk neki, hogy ne (nem volt más fodrász a környéken). Nem voltam egy szép kislány, a hajam meg pláne. Aztán hatodikban úgy döntöttem, hogy én soha többet nem megyek ahhoz a fodrászhoz. Azóta fenékig érő hajam van, amit igaz hogy macerás kezelni, de sokkal jobban szeretem, mint a rövidet (plusz találtam normális fodrászt). Attól kezdve van egy egészséges önbizalmam, és nem úgy megyek végig az utcán, hogy úristen már megint hogy nézek ki.
Ugyanez :(
Sokszor levagattam a hajam de mar nagyon szeretném visszakapni a regi hosszút, igaz mar vall ala er olyan pár centivel de meg így is szarul érzem magam :/
majdnem a hátam közepéig érő hajamat egy hirtelen felindulásból tarkónál felnyírt hosszúságúra vágattam, hát 2 hét után kezdtem csak igazán szrul érezni magam és ez így ment majdnem 2 évig.
Most ismét megnőtt, már hosszabb, azóta tudom mennyi a max amit még levágatok megreccsenés nélkül.
Igen, nem bízok egy fodrászban sem. Akármilyen drága helyre megyek, mindig elrontják.
Kb. 1 éve magamnak vágom, szerencsére úgyis divatos az ilyen blunt-cut :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!