A gondom hogy sztem nagyon ronda vagyok, önbizalmat soha nem kaptam. Szerintetek ez igy jò?
Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 16:33
1/1 anonim válasza:
Önbizalmat nem lehet kapni. Azt magadnak tudod építgetni. Ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor tegyél azért, hogy szépnek lásd magad: ha a külsőd nem tetszik, pl egy kis fölösleg hastájékon, menj el futni, tornázz, okosan egyél.
Ha az arcod pattanásos, akkor vannak különböző szerek és gyógyszerek rá. Én a manna szappanokat ajánlanám.
Mivel konkrét dolgot nem írtál, így elég nehéz segíteni, de hogy a kérdésre is válaszoljak: nem, nem jó.
Amíg nem érzed úgy, hogy te valamiben jó vagy, pont úgy nézel ki jól, ahogy vagy, addig sosem leszel teljes, és sosem esz kellő ömbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!