Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Gondom akadt a tamponnal?

Lányok! Gondom akadt a tamponnal?

Figyelt kérdés

illetve:gondom akadt a tamponnal.

most használom először.elolvastam az utasításokat, követtem, de érzem, hogy ott van a tampon.eléggé zavar, de nem tudom fennebb tolni

szerintetek?

2014. aug. 23. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Úgy használod, hogy közben megjött?
2014. aug. 23. 23:49
 2/6 A kérdező kommentje:
azért ennyire satu nem vagyok, nogy ne tudjam, hogy menstruációkor kell használni...
2014. aug. 23. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Gondoltam, de csak a saját példámból indultam ki mert amikor én először kipróbáltam nem volt meg, csak az érzés miatt.. esetleg ha nem minit használsz az is lehet baj és próbáld meg fürdés után mert akkor jobban csúszik.
2014. aug. 24. 00:00
 4/6 anonim válasza:
Ahogyan érzed, csak a kötélnek a vége azért mindenképpen lógjon ki ;)
2014. aug. 24. 00:26
 5/6 A kérdező kommentje:
normál vérzésre való:)oké, köszi:)
2014. aug. 24. 01:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld, amikor a legerősebb a vérzés és ne mosakodj használat előtt. A vér "síkosít", segíti a felhelyezést.
2014. aug. 24. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!