Az lenne a gondom, hogy elég sötét a hajszínem, így a szőrzetem is. Mitévő legyek? (Többi lent)
endokrinológus hormonzavarok kezelésével foglalkozik. Ha hormonzavaros lennél akkor azt már rég megállapították volna. Bár elmehetsz egy endokrinológushoz, de nincs ingen a vizsgálat. Csak akkor ingyenes ha a körzeti orvos utal be hozzá.
Neked nincs semmi bajod csak annyi hogy a tesztoszteronszint kicsivel több mint kéne. Mivel a tesztoszteron felelős a szőrzetért így nem sokat tudsz tenni.. Nálam is több a tesztoszteronszint az átlagnál. Bár én nem foglalkoztam azzal hogy pihe szőr van a karomon, hasamon vagy derekamon, mert nyáron úgyis kiszőkül a naptól, télen meg úgyse látja senki. A lábam, hónaljamat borotválom csak.
Csak annyit tehetsz hogy továbbra is szőrteleníted azokat a részeket amik feltűnőek. Derekad és a melled szerintem nem olyan vészes. Mellnél sok n csak csipeszt asznál, hiszen csak pár sötét szőrszálról van szó.
Nyugodtan mehetsz kozmetikushoz is. Láttak ők már szakállas nőt, nem fognak meglepődni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!