Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az lenne a gondom, hogy elég...

Holleanyo. kérdése:

Az lenne a gondom, hogy elég sötét a hajszínem, így a szőrzetem is. Mitévő legyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt, amikor 'ismerkedtem' a borotvával, akkor szinte minden olyan helynek neki estem, ahol szőrt láttam. A hasamnak, derekamnak, melleimnek (! , meg persze a többi alap dolognak, mint láb, hónalj. A lábamat ma már epilálom, a combomat borotválom (szerencsére elég hetente 1x,2x), hónaljamat borotválom, 'bajszocskámat' gyantázom. A hasam, derekam, mellem elég csúnya lett a hülyeségem miatt. Kozmetikus mellem kivételével szőkítette egy darabig, aztán én is itthon barátnőmmel. Aztán mostanában gyantázzuk, de valahogy egyiksem az igazi. Ráadásul a fenekem is eléggé csúnyácska, pedig ahhoz soha semmivel nem nyúltam. Iszonyatosan zavar, gátlásossá tesz eléggé. Mit csináljak? Kozmetikushoz nem szeretnék fordulni, mert szégyellem. Anyukámnak is csaj nemrég vázoltam fel elég homályosan ezt az egészet. Olvastam már ilyen témában azt, hogy endokrinológushoz kell fordulni. Ő mit csinál? Meg kell neki mutatni ezeket a dolgokat? Fizetni kell érte? És ha igen, kb mennyit? És ha nincs hormonzavarom, mitévő legyek? SEGÍTSÉG!! 16/L

2012. dec. 26. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:

endokrinológus hormonzavarok kezelésével foglalkozik. Ha hormonzavaros lennél akkor azt már rég megállapították volna. Bár elmehetsz egy endokrinológushoz, de nincs ingen a vizsgálat. Csak akkor ingyenes ha a körzeti orvos utal be hozzá.

Neked nincs semmi bajod csak annyi hogy a tesztoszteronszint kicsivel több mint kéne. Mivel a tesztoszteron felelős a szőrzetért így nem sokat tudsz tenni.. Nálam is több a tesztoszteronszint az átlagnál. Bár én nem foglalkoztam azzal hogy pihe szőr van a karomon, hasamon vagy derekamon, mert nyáron úgyis kiszőkül a naptól, télen meg úgyse látja senki. A lábam, hónaljamat borotválom csak.

Csak annyit tehetsz hogy továbbra is szőrteleníted azokat a részeket amik feltűnőek. Derekad és a melled szerintem nem olyan vészes. Mellnél sok n csak csipeszt asznál, hiszen csak pár sötét szőrszálról van szó.

Nyugodtan mehetsz kozmetikushoz is. Láttak ők már szakállas nőt, nem fognak meglepődni..

2012. dec. 26. 19:40
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged. és hidd el, ha nem lenne annyira durva, akkor nem kértem volna segítséget:)
2012. dec. 29. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!