Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Hogyan pumpálhat...

Mit tehetnék? Hogyan pumpálhatnék magamba egy kis önbizalmat?

Figyelt kérdés
Csúnyának érzem magamat, magas homlokom van, és formátlan, szanaszét álló hajam... Félek, hogy soha nem lesz senkim... Már szinte elment az élettől való kedvem. (Viccet félretéve.)
2013. jan. 2. 20:29
 1/3 anonim válasza:
100%
Nem szabadna ilyeneket írnod, mert még a végén tényleg így lesz.. Magas homlokra frufrut szoktak javasolni, nézz körül az interneten hogy milyen lehetőségek vannak. Számtalan mód van arra, hogy szépülj. Ha tudsz, menj el fodrászhoz mert ha jó a hajad- nagyobb önbizalmad lesz. Azzal kapcsolatba, hogy soha nem lesz senkid.. hát ez butaság.. biztosan lesz olyan aki önmagadért fog szeretni, olyannak fogad el, amilyen vagy. Fel a fejjel..
2013. jan. 2. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én fejem rohadt hájas, pedig én nem vagyok kövér.

Tényleg, nagyon pufi az arcom, ráadásul körte alakú a fejem, mivel a homlokom keskenyebb egy kicsit, mint az arcom. És még gyerekes is, ha valaki csak arra néz, akkor kb. 7 évesnek tippel.

A szemeim kicsik, és közel állnak egymáshoz, ráaádsul mélyen ülnek.

Nehéz lehet elképzelni, de nem vagyok valami szép látvány. ;)

És mit teszek ellene?

Van oldal frufrum, ami a fejformámat, és a távol álló szemeimet korrigálja. A hajam tövét mindig kicsit "felvasalom", vagy valahogy megoldom, hogy fönt/a homokom magasságában kicsit dúsabb legyen a hajam, és ez kiegyenlíti a fejformámat.

Enyhén kisminkelem magam.

És kész! :)

Igen, minden nap beállítom a hajamat, és minden nap sminkelem egy kicsit magam.

De mi ilyenek vagyunk. Sok lány van, akik reggel felkelnek, és természetesen gyönyörűek, illetve bármit csinálnak a hajukkal, minden jól áll nekik. Irigylem is őket, de ez van. :) Fogadd el, hogy nekünk tennünk kell a szépségért. Vegyél egy hajvasalót, és minden nap csináld meg a hajad. Mondjuk ezt manapság minden lány megteszi. :) Nekem reggelente fönt teljesen rátapad a fejemre a hajam, alul meg kisze-kusza, hánynom kell magamtól. 5 perc alatt kész a hajvasalóval, és egy teljesen új ember leszek. ;)

Egy minimális smink (korrektor, szempillaspirál) már csodákra képes.

A magas homlokodra valóban a frufru lenne jó.

Valami ilyesmi:

[link]

De próbáld ki, lehet jól állna az ilyen frufru is:

[link]

Nekem van barátom, és tudja, hogy nem festek mindig ugyanúgy. De nem zavarja. :) Néha a leggyönyörűbb lányok is tudnak csúnyák lenni. És a reggeli készülődés előtt szinte minden lány felismerhetetlenül más.

A legtöbb lány sminkeli magát és minden nap beállítja a haját. Ez nem gond. Egy fiút sem zavar ez. :)

Sok sikert, majd írd le hogyan sikerült a változás! :)

Egy tinilány~

2013. jan. 3. 00:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves Tinilány! :)

Nos, igen, a frufrum jól állna, csakhogy nemrég véletlenül kicsit túl sokat vágtam belőle, amitől elég hülyén áll, vissza kéne nőnie... Göndör frufrum van, ezért ilyen soha nem lehet, mivel valóban, nemrég én is vasaltam a hajamat, csakhogy ettől tönkremegy, és abbahagytam. Ráadásul mifelénk mostanában minden második nap akkora köd van, mintha tejet öntöttek volna le, ezért a vasalt haj seperc alatt begöndörödik, kapucnival a fejemen pedig idiótán festek... :/ Úgyhogy sajna meg kell várnom, hogy megnőjön egy kicsit. Nem tudod, az kábé meddig tarthat, ha majdnem egy centit vágtam le? Szerinted a fiúkat zavarja az, ha van egy kis bőrhibám? ( Oldalt az arcomon van egy anyajegy szerűség, ami napfényben jobban látszik).

2013. jan. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!