Növelheti az önbizalmat az új frizura, hajfestés, ruhák és egyéb kiegészítők?
Figyelt kérdés
Ismét a régi szeretnék lenni,új frizura,festés, a piercingemet is visszaraknám úgyérzem ez dobhat a személyiségen,és a szemüvegemet is kontaktlencsére cserélném.Kinek mi a tapasztalata?:)2009. nov. 24. 17:46
1/5 anonim válasza:
Igen, nagyon is :) Az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben.
2/5 anonim válasza:
Igen növelheti az önbizalmad :D
Nekem anno egy hajfestés kellet és egy kis vásárlás , és kész volt az új imidzsem , és sokkal magabiztosabb lettem :D
3/5 anonim válasza:
A lényeg hogy úgy változz hogy neked tetsszen, ne pedig a divatnak meg másoknak akarj megfelelni. Akkor biztosan több önbizalmad lesz majd ha tetszik amit a tükörben látsz.
4/5 anonim válasza:
Lehet. Én a sporttól kaptam egy nagy adag önbizalmat. A külsőm ugyanolyan maradt. Azóta sem festem se az arcomat se a hajamat (fenékig ér és barna), nem öltözködöm másképp ("divatosan" meg főleg nem). Szerintem a lelkedben kellene először keresgélni...
5/5 anonim válasza:
Persze, erről szólnak az átváltoztatós műsorok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!