Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más munkahelyen is csak az...

Más munkahelyen is csak az egyedülallók kell túlózzanak?

Figyelt kérdés
Ha túlórázni kell mindig én kell menjek a másik 2 kolléga közül, ha pedig pénteken adódik egy két napos fuvar akkoris én kell menjek, mert a családos emberek nem tölthetik távol a hétvégét. Az oké, hogy mindezt a plusz munkát kifizetik nekem, de sokszor inkább én is pihennék a túlórák helyett. Mindez már egy éve így zajlik, és átlagosan 12-16 órával többet dolgozom minden hónapban, mint a többi munkatárs. Nekik mindenre van valami mentségük, gyerekre kell vigyázni, beteg valamelyik családtag, stb. Így persze a főnök éngem ugráltat mert egyedülálló vagyok, és szerinte nekem nem lehet más elfoglaltságom.

2020. aug. 28. 09:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
De miért kéne tovább maradni? Az nem elég indok, h nem akarok tovább maradni? Miért kell ehhez gyerek? Rengeteg a munkahely, bárhonnan el lehet jönni.
2020. aug. 29. 18:05
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, mert szolgáltatás területén dolgozunk, és ha sok az ügyfél, nem lehet rájuk vágni az ajtót, hogy bocsi zárunk. Vagy ha valaki lebetegszik, és aznap derül ki, akkor is meg kell oldani a helyettesítést. Ez nem a kívánságkosár (lenne).
2020. aug. 29. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!