Meddig tart a home office-os őrület? Most hosszabbították meg decemberig!
Ismerősöm multinál dolgozik, ahol márciusban mikor kitört az armageddon, mindenkit home office-ba küldtek azzal hogy májusig ez lesz.
Májusban azt mondták hogy hosszabbítás, nyáron ez lesz, majd szeptemberben mennek vissza az irodába.
Eljött az augusztus most az az új álláspont hogy decemberig ne is számítson senki az irodára.
És most akkor jósolok decemberben meg itt a karácsony akkor meg azt fogják mondani hogy jaj idén már minek majd januárban. Ide a lottó ötöst hogy ez lesz.
És akkor oda jutunk hogy márc- dec home office volt. Kicsit sok a jóból.
Meddig lehet ezt a felfújt szart még húzni? Miközben úgyis tudja mindenki hogy ez rég nem a vírusról szól, hanem az irodabérleti díjakról.
Én lassan 1 éve home office-ban dolgozom. Mivel a cégnél rájöttek, hogy így is halad a munka, ezért megtartották ezt a szokást és maximum heti 1x kell bemennem. Én örülök neki, mert itthon 2x úgy hajtok mint az irodában, viszont a 8 órás munkaidőmet lerövidítettem 6-ra. Eleve korábban kezdek melózni, nem tartom az 1 órás ebédszünetet, plusz óránként sem állok fel 10-15 percre. Cserébe hamarabb végzek.
Plusz az utazási időt is megnyertem.
Szóval engem baromira nem zavar, én feltalálom magam így is.
Hát akinek meg 2 gyerek vonyít a fülébe és még dolgozzon is mellette odafigyelve az meg a pokolba kívánja.
Most már csak csak oké mert van ovi. Na de míg az se volt???
Ahol én dolgozom kiközvetítve (avagy: ügyfélnél), ott augusztus elején elvették az összes home office-t... Covid előtt heti 1 nap volt, most viszont 0.
Pedig bármikor visszamennék teljes home office-ba.
Mára virradóra pl 5 és fél órát aludtam. Home office esetén lett volna 7,5 is.
Zaj van, hőmérséklet, fény tekintetében másokhoz kell alkalmazkodnom (azaz általában megsülök), a kajálás sokkal kényelmeetlenebb, ha nem főztem, kevesebb a lehetőség. Báár rendelni irodába is lehet, csak körülményesebb.
Túl sok az ember, nekem pont az kell, hogy NE vegyenek körül egész nap.
Ha épp nem jó aznap a munkamorálom, az irodában is megtalálom a lehetőséget a lazsálásra is. Otthon viszont az 5-10 perc pihik is sokkal hatékonyabbak, nomeg nem kényszerből udvaron sétából állnak, hanem locsolás, mosogatás....
Szóval irigylem az ismerősödet vagy téged, ha a kérdés rólad szól.
Itt nem jó a társaság, de ha jó lenne, heti egyszer vééégülis még szívesen is mennék be.
Ennél többször barátokkal, családtagokkal se találkozom.
Nem kell munkatársakból több.
"zért tolták októberig a home officet."
Na és ha októberben 5x annyi koronás lesz mint most? akkor meddig tolják majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!