Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az mi, hogyha jön ismerősöktől...

Az mi, hogyha jön ismerősöktől levél szorongok és félek megnyitni? Őrület. Több órába is beletelik, mire el merem olvasni.

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen titkaid vannak?:D
2020. aug. 2. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
En ha nem nyitom meg pl messenger, a telom fejlécében màris olvashato mit irt. Hasznàlj ilyen funkciot es akkor a megnyitàstol valo szorongasnak nem lesz esélye.
2020. aug. 2. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Mit akarsz, már egy szerencsés ember vagy, akihez elérnek a leveleid a Messen-en, és nincs "jóakaród" mint nekem aki blokkolja, az én engedélyem, és hozzájárulásom nélkül.
2020. aug. 2. 12:35
 4/4 anonim válasza:

Közeli ismerősök esetén is fenn áll ez a helyzet? És csak az üzenetek hatására, vagy alapvetően a személyes kontakt is félelmet vált ki belőled? Mert lehet csak nem vagy az a tipikus személy, aki jól érezné magát a net világában.

De igaza volt az előttem szólónak, talán az segítene, ha előre látnád az üzenetet és eltudnád olvasni.

2020. aug. 2. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!