Meddig tart a home office-os őrület? Most hosszabbították meg decemberig!
Ismerősöm multinál dolgozik, ahol márciusban mikor kitört az armageddon, mindenkit home office-ba küldtek azzal hogy májusig ez lesz.
Májusban azt mondták hogy hosszabbítás, nyáron ez lesz, majd szeptemberben mennek vissza az irodába.
Eljött az augusztus most az az új álláspont hogy decemberig ne is számítson senki az irodára.
És most akkor jósolok decemberben meg itt a karácsony akkor meg azt fogják mondani hogy jaj idén már minek majd januárban. Ide a lottó ötöst hogy ez lesz.
És akkor oda jutunk hogy márc- dec home office volt. Kicsit sok a jóból.
Meddig lehet ezt a felfújt szart még húzni? Miközben úgyis tudja mindenki hogy ez rég nem a vírusról szól, hanem az irodabérleti díjakról.
Minden cég egyénileg dönti el, hogy hogyan dolgoztatja a melósait. Ha home office akkor home office...
Amúgy meg mit érdekel más munkája, megint nem a sajátoddal foglalkozol. Nálunk nem is volt home office végig bejártunk.
Én örülnék neki. Mindenkinek az a baja, amiben éppen van. Vannak jó barátaink, akik otthonról dolgoznak március óta és köszönik szépen jól elvannak. Meló közben összedobnak valami kaját, vagy végig tolják otthon a porszívót, lemennek kutyát sétáltatni. Hasznosan töltik azt a 10-15 perc szünetet óránként, amit olykor össze is vonnak. Nekünk ez marad munka utánra. Ők is panaszkodnak, de inkább csak a munkahelyi társaság hiánya miatt. Katasztrofális élet lehet valóban. :D Én összetenném a két kezem érte. :D
Egyébként kezdj el berendezkedni erre, mert szerintem amelyik cég rájött, hogy működik otthonról is a dolog, az zömében elkezd berendezkedni erre.
"Egyébként kezdj el berendezkedni erre, mert szerintem amelyik cég rájött, hogy működik otthonról is a dolog, az zömében elkezd berendezkedni erre."
Így van! Csak akkor ne fogjuk ezt a "vírusveszélyre" hanem mondjuk ki: nem kell annyi iroda nem kell rezsi nem kell bejárási pénz.... ami sok sok spórolás. Nem a vírus miatt van itt home office az csak jó ürügy.
Akkor miért nem mondjuk ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!