Állásinterjún mit válaszoljak erre a kérdésre?
Sokszor előjön, hogy "miért minket választottál?" "Miért pont xy-nál szeretnél dolgozni?"
Ahová korábban jelentkeztem és sajnos elutasítottak, ott erre őszinte választ tudtam adni, mert az tényleg valamennyire top helynek számított a szakmában, jövőhéten viszont 2 olyan helyre is megyek, ahová csak azért jelentkeztem, hogy legyen valami, hogy hátha ezekhez felvesznek, ha a jobb helyekre nem.
Ilyenkor van valami jó válasz?
Teged nem erdekelne? Felvennel barkit csukott szemmel? Van odaillö vegzettsege ket keze meg laba es kezdhet?
A motivacio ambicio meg hogy egyaltalan ki ö, az valami huszadrangu?
Ez olyan mintha barkit beengednel a hazadba mondjuk takaritani..kiadod neki magad a müködesed te meg vissza semmit nem tudsz rola
11
Szerintem, te ne adj állást senkinek se:DDDD
Attól, hogy adni fog a fenti kérdésre neked egy mesebeli választ, az megnyugtat..."gratulálok".
Azert az a mesebeli vàlasz is tükrözi a jelentkezöt...
Van e kreativitasa, hirtelen kerdesekre hogyan reagal, zavarba hozhato e, iranyitobb vezetöbb jellem vagy egy behodolos csicska, zülött celtalan, vagy van vmi egyenisege is, talàl e frappàns megoldasokat, vagy fujja a közhelyeket, egyedi e vagy sablon birka, miket lehet kihozni belöle vagy miket nem, van e szokincse egyaltalan szocializalt e, meg soroljam?
Amugy dolgoztam HR en es rengeteg sztorit is olvasok a temaban HR esektöl vezetöktöl minlyen interju alanyaik voltak, es konkretan is tudom a vezetök szavait miket mondanak gondolnak az elköszönös kezfogas utan az alanyrol. Es bevallom izgalmas vicces is tud lenni es akarmit is kamuzik barki, hüen tükrözi az egyént.
Nem kalandoztam el.a tema, hogy erdekel e az kit veszel fel vagy nem.minek kerdezni olyat hogy miert jelentkezett a ceghez. Na ugyan miert?!
De ha ennyiböl sem vilagos neked..hat tenyleg jobb ha nem kerülünk össze.
Mashol mar leirtam hogy az emberek 99%a csak a penz miatt jelentkezik de a cégek elözékenyen megkerdezik feltètelezve az önmegvalositàst naivan hogy mi az ami motivalja.
Erre lepontoztak.
Es lam lam megis igazam van.
Hüen tükrözöd te is, hogy a pénzen javareszt nem làtnak tul a jelentkezök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!