Panasz van rám, és lenéznek?
Figyelt kérdés
1 éve dolgozok a jelenlegi munkahelyemen, én úgy érzem, nagyon sokat dolgozok, időben megyek, maradok ha kell, és mégis azt hallom vissza a főnöktől, hogy panasz van a munkámra, és hogy legyek szorgalmasabb. Egyáltalán nem érzem ezt jogosnak... Valamint, az 1 év alatt ugyanabban a státuszban vagyok, esze ágában sincs úgymond feljebb léptetni, azt mondta, mikor a többiek kérdezték, hogy ez egy meddő vita... Hogy engem feljebb tegyenek... A fizetés jó, de már nem tudom, hogy maradjak-e ezen a munkahelyen, ahol lenéz a főnök is... A többiek pedig kibeszélnek. Fogalmam sincs, mi lenne a jó megoldás...2020. aug. 15. 16:38
11/15 anonim válasza:
Ja, es Magyarorszagon az sokkal eletszerubb, hogy szar, buzeralnak, es egyaltalan nem jo a fizetes. Szerintem elofordulhat, hogy tulott illuzioid vannak.
12/15 anonim válasza:
Ha van lehetőséged, akkor azt tudom javasolni, hogy válts, mielőtt kiégsz. Ahogy végigolvastam az írásod, nekem rögtön az jött át, hogy ez egy olyan munkahely, ahol nem becsülnek, nem értékelik az igyekezetet.
Ahogy írtad, feljebbjutási lehetőség sincs...
Szóval, röviden: kezdj el másik helyet nézni, senkinek ne szólsz semmit, csak amikor az új helyen aláírtad már a szerződést.
13/15 anonim válasza:
nyilvánvalóan lépni kell. gondolom, éjszaka vagy este dolgozol.Ez abból a szempontból jó, hogy tudsz nyugodtan állásinterjúkra járni délelőtt.
14/15 A kérdező kommentje:
Szerencsére azóta minden jól alakult. Sikerült feljebb kerülnöm, és már dicsérnek is, milyen szorgalmas vagyok. A lóti-futi szerepet is sikerült elhagynom :D
2022. febr. 15. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!