Panasz van rám, és lenéznek?
Lépj mondva csinált ürügy mindig van azoknak akik közül kilógsz.
Ott meg ahol próbaidőn megfeleltél, és több mint 1 éve dolgozol, ott nem a munkáddal van a probléma, sem a munkához való hozzáállással, hanem vagy magas a fizud, és a főnök kevesebbet akar a már bedolgozott profitért, mert éhesebbé vált-mocskos módon, vagy van valaki akit a helyedre akar ültetni, és így akar léptetni, mikor már felépítetted azt ami 1-2 évi magától is menne.
Csak akkor lépnék, ha lenne biztosan másik állás helyette. Akkor viszont szélsebesen.
Ha nincs esély arra, hogy azok mondanak fel, akik valótlant terjesztenek akkor sajnos nem hinném, hogy változni fog a helyzet. Sajnos én ezt tapasztaltam. Próbáltam beszélni a rosszakarókkal, de csak pár hónapig volt oké a helyzet aztán minden folytatódott.
Ha előléptetnek, többet kellene fizetni, azt meg nem ám;)
Ezért kifogásul a munkád gyér, ha nem is igaz.
Amúgy, évente feljebb akarsz lépni, mi vagy te politikus? :DDD
Lehet nem ártana a munkateljesítményedet a többiekéhez mérned...kissé törtetőnek tűnsz...
A főnök csak amolyan csicskának tart, gyorsan, ülj be a kocsiba, gyere ide-oda rohangáltat, mint valami hülyegyereket.
Nem járna fizetésbeli emeléssel, csak más lenne a műszak beosztás, ezen a munkahelyen ez számít feljebb lépésnek.
De így csak egy panaszos lóti futi vagyok :D
7
Elvették a jogsidat s már nem futkosol tovább...ennyi bár lehet szó szerint ennyi lesz:DDD
1. rangsorolj ird le, hogy mi az ami számit neked
lenéznek, de van biztos állásod
2. váltasz és majd elképzelhető, hogy ismét belefutsz egy hasonló problémába – talán hasonló főnökkel
Megoldás?
Kezdj el dolgozni a fenti problémával … mi a célod? egy másik műszak beosztás, mostantól csak ez járjon 24 órában a fejedben, az cél amit el szeretnél érni….keljél ezzel a gondolattal, napközben járjon ezen az eszed, feküdj ezzel a gondolattal…
a problémát nem külső okok okozzák, a probléma kulcsa nálad van...ha változtatsz a gondolataidon, változik a körületted lévő 'világ'...
Kell egy loti-futi, es ez vagy te. Normal korulmenyek kozt kulonozo allasok vannak es a takaritono se lesz recepcios. De ha maga a fonok tenyleg szemelyesen mondta, nem elegedettek, akkor illene kifejtenie, pontosan miert, es mit var el ezutan.
En maradnek, de ha barmi van, megkerdeznem, akkor mit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!