Hogy mondjam meg a kollégámnak, hogy büdös a szája?
Figyelt kérdés
Egymással szemben ülünk a munkahelyemen. Nagyon szeret beszélgetni, ami nem volna baj, de nagyon büdös a szája. Mikor kimegyek a helységből és visszaérkezem, már akkor is érzem az alap szagot, ami körüllengi. De mikor beszél az rettenetes.2020. aug. 13. 14:38
11/13 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle:" te mit tennél, ha nagyon büdös lenne a szád? Az egyik kollégával beszéltem és azt mondta büdös a szám. A tenyerembe leheltem, és majdnem elhánytam magam. Igaza volt. Nem tudom mit tegyek félek a fogorvostól. Rohadnak a fogaim. Szerinted jó ötlet egy szájvíz? Listerine total care 6in1
1 fights bacteria
2 reduce plague
3. Protect the gum
4. Strengthens teeth
5. Freshes breath
6. Maintains teeth naturally white
12/13 anonim válasza:
Az ilyet jobb, ha rejtve jelzed felé, mert ha a szemébe mondod, nagy eséllyel elküld a halál f*szára.
13/13 anonim válasza:
Én is inkább óvatosan célozgatnék rá, vagy pedig megkínálnám rágóval, vagy TicTac-kal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!