Mit tegyek, ha direkt büdös a kolléganőm?
Egy irodában vagyok egy nővel, aki siralmasan büdös, de nem testszagú. Valószínűleg direkt van ilyen orrfacsaró bűze.
A többi munkatárs szerint pisi szagú, de én valami gyógynövényre tippelek. Vagy rohadásra.
Néztem cikkeket "hogyan közöljük kollégákkal, hogy büdös" témakörben, de csak izzadságszag meg szájszag tippek vannak, arról nem írnak, hogy mi van, ha valakinek az ízlése miatt van undorító szaga.
Egyszer említette, hogy eukaliptuszos parfümöt használ. Lehet, hogy az okozza? Mire hasonlít az eukaliptusz illat?
Hogy lehetne semlegesíteni?
Amikor megy, ezt a szagcsíkot húzza maga után és ha leül egy irodában, akkor mérettől függ, de 1-2 perc alatt szétárad a szag és betölti az irodát. Pedig pl egész nap nyitva van az ablakunk.
Tudom, hogy szemétség ilyet mondani, de túlzás nélkül hányinger fog el ettől a szagtól.
A többi munkatársat nem zavarja?
Mellesleg van olyan betegség is, ami ilyen tünetekkel jár.
Bírom az ilyen szuper intelligens válaszokat...
Hogy érted azt, hogy "direkt"? Azt hiszed, hogy téged akar szándékosan kiüldözni a szagával, vagy mi?
Nem, nem ismerem az eukaliptuszt.
Úgy értem, hogy direkt, hogy szándékosan használ ilyen szagú szert, mert tetszik neki, tehát nem az van, hogy nem tehet róla vagy nem veszi észre, hanem kifejezetten szeretné, hogy ilyen szaga legyen.
Kérdeztem már, hogy nem érzi - e a furcsa szagot, azt mondta, hogy nem.
Köszi a tippet, hogy "erős". Ezt megpróbálom.
Köszönöm a rendes válaszokat.
Nekem a naftalin jutott eszembe.
A vezetővel kéne beszélni, ha ez többeteket zavar (és írod is, hogy a többiek pisiszagúnak érzik).
Vagy megvárod a következő személyes elbeszélgetést vagy elhívod és elmondod négyszemközt, hogy szeretnéd, ha ezt diszkréten kezelné és többen is panaszkodnak és sajnos eljutottál a pontra hogy a munkádban is zavar a szag. Meg fogja érteni.
Leül, beszél a hölggyel. Nyugi, nem úgy, hogy "Pityu most jött ide, hogy büdi vagy" - nem szokták mondani, hogy kitől jött a panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!