Hogyan lehet cigarettától büdös erősen dohányzó kolléga mellett rosszullét nélkül dolgozni?
Ez engem is érdekelne.
Kollégám mindig kimegy a kijelölt szabadtéri dohányzóba cigizni, de ettől még förtelmesen büdös utána. :(
Most még istenes, egész nap ki van tárva az ablak, de télire jó lenne valami megoldást találni...
Keress valódi problémákat. Én amikor nem dohányoztam nem volt hányingerem attól hogy más cigiszagú volt, kb két percig érzed amég bejön a szobába.
Az irodában ahol dolgoztam 10ből 7 ember kb nem dohányzott és nagyon jóban voltam velük, soha egyik nem siránkozott emiatt egy pillanatra sem.
Tehát veled van a probléma, azt is megmondom, mi: belelovallod magad hogy utálod a dohányzást, emiatt hányingered van az amúgy hamar elillanó és nem is kifejezetten hányásra sarkalló füstszagtól.
Megoldás: tolerancia különböző szokásokat művelő embertársak felé, munkára koncentrálás.
Sorolom:
könnyezés, viszkető, égő szem, tüsszögés
És igencsak émelyítő, amikor a cigiszag és az izzadtságszag keveredik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!