Most tényleg rosszat szóltam volna? Hiszen csak az igazat mondtam, miért kell emiatt úgy nézni az emberre, mint a véres rongyra?
Lehet, hogy arra gondoltak, hogy téged megfigyelőnek küldtek.
Ezért inkább vállalják a többletmunkát, de hagyják őket békén.
Én a helyettes lennék, igen gyakran meglátogatnám őket a műszak alatt,
felváltva a főnökkel.
Valami oka csak van, hogy az egyiknek panaszkodnak,gondolom, amikor számon kéri őket, hogy ezt, vagy azt nem végezték el rendesen.
Ha a főnök kérdi, akkor meg leoltják azzal, hogy : "Minden rendben van".
Nos, valami nincs rendben.
Haragszanak rád, mert úgy fogják fel, hogy te "árulkodtál", belezavartál
a dolgaikba.
Pedig te csak a főnök utasítása alapján jelentél meg munkavégzésre.
Te nem tudtál mit tenni ezen kívül. Szóltál, hogy nem jutott neked munka, ezzel a te szereped véget is ért a történetben.
Egyébként szerintem arról lehet szó, hogy az éjszakás brigád már egy rég összeszokott csapat, akik lehet, hogy tényleg túl kevesen vannak az elvégzendő munkához képest, de új embert meg nem hajlandóak befogadni maguk közé. Hát akkor szenvedjenek tovább :)
"Később beszéltem a főnökséggel, hogy ez így nem lesz jó, így csak lézengek a folyosókon, és megmondták az éjszakások, hogy nincs szükségük segítségre. Az igazgatónő értetlenkedett, mondván neki állandóan panaszkodnak, hogy sok a munka, nincs segítség. A helyettesnő viszont közbeszólt, hogy valóban, az éjszakások nem szeretik, ha bárki más belekontárkodik a munkájukba."
Ott szúrtad el,hogy belefolytál abba,amibe nem kellett volna.Tudom,utólag,könnyű okoskodni...
Ha annyit mondasz az éjszakásoknak,beszéljék meg ők az igazgatónővel,akkor egyrészt nem tűnsz vamzernak(ha esetleg annak néztek)mivel egy vamzer nem fog ilyet mondani.Ők viszont nem fognak odamenni hozzá,hogy "igazából mégsincs itt annyi munka,hogy plusz ember kéne"
És akkor téged előbb-utóbb elfogadnak,mert téged csak odaraktak,tehát nem leszel kontárkodó sem.
Persze ha nagyon zavar,hogy csak lézengsz a folyosón,az más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!