Ha nem sikerült az interjú a Bosch 3-as csarnokaban,akkor be lehet jutni másképp?
Figyelt kérdés
Az interjú nem sikerült az egyik ismimnek,mert az állásinterjún egy alátétet kihagyott, mashogy be lehet jutatni? Hallottam hogy van egy idő intervallum ami alatt nem jelentkezhet,ki lehet ezt küszöbölni?2020. aug. 5. 01:47
2/13 anonim válasza:
Én azt nem értem, a Bosch hogy nem pereli még a Gyakorit, amiért az itt feltűnő kérdések, amikből látszik, milyen emberek dolgoznak ott, ennyire rossz fényt vetnek rá. Sokkal jelentéktelenebb celebecskék simán töröltetik a róluk szóló kérdéseket.
3/13 anonim válasza:
Őszintén fogalmam sincs mi az a 3-as csarnok, de GDPR törvény szerint az adataidat 2 év után törölni kell ha nincs módosítás az adatbázisban.
4/13 A kérdező kommentje:
Hogy kellett volna kiirnom meseljetek....
2020. aug. 5. 08:32
5/13 anonim válasza:
Neked egyáltalán visszajeleztek a Boschtól...? :D :D :D
6/13 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok ertetlenek? Voltam állásinterjún nem sikerül,eddig erted? Vagy nagy betűkkel irjam? Esetleg másik külsős céggel lehet jelentkezni,hogy ne kelljen 3 honapot várni? Felfogtad remélem....
2020. aug. 5. 11:21
7/13 anonim válasza:
Ha interjún ilyen stílusban beszélsz, szerintem érthető, hogy miért nem jeleznek vissza............
8/13 anonim válasza:
A külsős cég nem fog pályázati hozzájuk mert már megvagy a Bosch adatbázisában. Nézz egy ideig más lehetőségeket.
9/13 anonim válasza:
7# ott a pont 👍👍👍
Most már tudjuk hogy miért nem sikerült 😭 biztos F.
10/13 anonim válasza:
Talán a hátsó ajtó nyitva ott be juthatsz. 😀 lol 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!