Hogyan kell egy idősebb nőtől bocsánatot kérni?
Figyelt kérdés
Fiatal munkavállalókènt kezdtem a munkahelyen, mint konyhai kisegìtő. Láttam, hogy az idősebb szakács nem úgy csinálja az èteleket, ahogy kellene, ezért mikor nem látta, akkor javìtottam rajta, újraterveztem. Persze, kiderült a dolog. Nagy sértettsèget szült. Hogy kérjek bocsánatot tőle? (23/F)2020. aug. 3. 13:32
1/10 anonim válasza:
Tisztelettel és őszintén. Ez a legfontosabb.
2/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2020. aug. 3. 13:37
3/10 anonim válasza:
4szemközt.
Ezt csináltam. Látom, téged így érint. Szeretném a jövőben elkerülni, hogy rosszul érezzed magad emiatt. Beszéljük meg.
5/10 anonim válasza:
Engem érdekelne, mibe nyúltál bele és hogyan, és hogy derült ki. Mit csinált szerinted rosszul?
6/10 anonim válasza:
Kérj bocsánatot, többet ne csinálj ilyet, és húzd meg magad.
Ez így nagyon durva. Először meg kellett volna kérdezned, hogy mit, miért pont úgy csinálnak, ahogy. Te vagy az újonc. Ne te akard megmondani, hogy mit csináljanak.
A legdurvább, meg hogy a hátuk mögött belenyúltál. Ami ha ez közétkeztetés, akkor lehet, hogy szabálytalan is volt.
7/10 anonim válasza:
Amúgy meg az étel ízlés kérdése is, szóval a vendéglátóiparban ügyfeleket veszíthetsz azzal, ha a vendégnek nem ízlik valami. A lecsó például tipikusan olyan étel, ami ahány ház annyi szokás, most csak mondtam egyet, de én például töltött káposztát nem rendelek sehol étteremben vagy kajafutárnál, mert az nem olyan, amilyet a családban megszoktam.
8/10 anonim válasza:
Bocsánat, hogy beleokoskodtam a munkádba, többet nem fordul elő.
9/10 anonim válasza:
Ha sz@rul csinált valamit, inkább meg kellene neki köszönni, mert nélküled beégett volna...milyen világban dolgozol te???
10/10 anonim válasza:
Sosem kérek olyan miatt bocsánatot, amit nem rontottam el.
Itt sem romlott el semmi. Max a személyes sérelem, amit az kelt, aki nem bírja a kritikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!