Mi alapján döntitek el, hogy adtok-e - és ha igen mennyi- borravalót az ételfutárnak?
Látom, hogy itt szinte mindenki dobálja az 500 Ft-okat a futároknak.
A futárok viszont erről nem tudnak.
Akkor ki hazudik?!
Nekem történetesen pl. pont Mercedesem van.
De kikérem magamnak, hogy ezért várnak el tőlem plusz pénzt, nem pedig a kedvességükért, udvariasságukért avagy a szolgáltatásuk gyors, pontos stb mivolta miatt esetleg!
(Amúgy pont nem érdekel, hogy kinek mennyi a fizetése, és nehogy már a vásárlók adják össze, mert a főnöke nem fizeti meg a dolgozóit!)
A netpincéren rendelek elég sokat, és általában 300ft borravalót adok. Ha mondjuk 7 ezer felett rendelünk, és gyors a futár, akkor 500-at.
Általában kedvesek a futárok, köszönnek, szép napot, jó étvágyat etc kívánnak.
Akkor nem adok, ha pl nem talál oda a futár a címre és inkább kering 30percet,ahelyett, hogy hívna (volt erre példa már párszor...), vagy olyan a viselkedése, ami zavaró vagy sértő (pl. Megjegyzem, hogy valami hibádzik, nem azt kaptam, amit rendeltem, aztán nekiáll bunkózni).
Szóval összességében inkább pozitív a tapasztalatom.
Adna a tököm. Bőven olyan haszon van ezeken a kajákon, amikből lehet gazdálkodni. Meg a főni is beállhat kiszállítani, ha ennyire spórolni akar. Ja, azt nem?? Az derogálna..
Ne vállaljon kiszállítást akkor, ha nem tudja megfizetni a futárokat.
De megfordítva a dolgot, ha 1200ért rendelek, de elnézem, és csak egy 1000-es van nálam KP-ban, bankkártya rossz, akkor ideadják a kaját?
Magyarul többet adhatok, de kevesebbet már nem...
Utolsó: én például oda adnám, és mondanám, hogy semmi baj!
Hiszen nem mindenki ekkora forintbaszó hogy 200 at sajnáljon. ( ;) )
A futárnak pedig nincs köze hozzá, hogy a főnök mennyit kaszál egy kaján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!