Mi alapján döntitek el, hogy adtok-e - és ha igen mennyi- borravalót az ételfutárnak?
8as
Ha mindenki Mercivel járna és kőgazdag lenne,ki vinne kaját nekik? Inkabb az a gusztustalan ha valaki kőgazdag és úgy várja el ( pl.szülészek, akik majd egy millát visznek haza).
9: Ezt én is észrevettem. Amikor régen rendeltem mindig fullosakat kaptam, de amióta sok ember rendelget, bejött a netpincér stb. rosszabb a minőség. És drágább is. Rizs, hús, pizzatészta nincs normálisan megsütve/főzve, kisebb adagokat kapok.
Viszont erről nem a futár tehet, ezt csak a kérdező miatt mondom hogy ne vegye magára. :)
14.
Köszi hogy gondoltál rám is, sajnos van olyan hogy sok a rendelés és akkor tudom atvenni amikor már 50 perce rendelték, akkor hiába sietek ahogy tudok, de nem tudok mást tenni :)
Nekünk anno tanitottàk suliban hogy 10%-ot illik.
Igy saccra ugy kerekitem mindig fel.
Habar utàlom mert igy is dràgàllom pl a pizzàkat(szerintem ugy van emelve az àruk hogy messze meghaladja az inflaciot azaz a profit van böven emelve évek alatt) de neha rendelek, aztan meg jattolok is a tetejébe es egeszsegtelen is de neha "kell".
A 10%-ot azert nem ugy kell nezni hogy 300-60 Ft-s kavenal odaadok 30-60 Ft-t de 2000 nel 200 at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!