Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún bevallottam,hogy...

Állásinterjún bevallottam,hogy magas vérnyomásra gyógyszert szedek. Emiatt nem vettek fel. Ez törvénytelen?

Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 01:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ezek szerint azért,mert magas vérnyomásom van nem dolgozhatok de nem is százalékolnak le akkor mehetek lopni. Így kell egy embert kitaszítani a társadalomból. Ez a magyar emberek hozzáállása. Egy ember akinek semmi baja nem engedjük dolgozni. Utána piszkáljuk,hogy nem akar dolgozni.
2020. júl. 24. 13:32
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Ha szerinted az normális hogyha egy munkahelyre nem vettek fel, akkor már lopáson gondolkodsz, akkor nem is vagy a társadalomba való...
2020. júl. 24. 13:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem se vagyok. Egy állat vagyok. Ahogy írod.
2020. júl. 24. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, nekem egy csomó egészségügyi problémám van, még olyan munkát se végezhetek, ahol esetleg néha állni kell. Semmilyen szakmám nincs, de tudod, mim van? Munkahelyem. Addig kerestem, amíg találtam. Igaz, a fizetés nem kiemelkedő, de legalább nem minimálbér. Spóroltam, nyelvet tanultam, és idén kezdem az egyetemet munka mellett. Nem lopni kell, hanem haladni a célod felé akkor is, ha rossz lapokat osztottak neked, ahogy nekem is.

2020. júl. 24. 13:45
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Többi helyen ne valld be, ha kérdezik. Rengeteg alkesz is dolgozik gyárban, meg piásan mennek be melozni. Kisbolt ahol a reggelit veszem, vagy dohánybolt, fél hatkor... ott isszák a sört meg a keserűt a melósok..
2020. júl. 24. 17:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztok le, attól még így van. Plusz néhány pia szagú kolléga ... kis üvegek a wc mögött.. pontozhattok
2020. júl. 24. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Olyan van, hogy kijön az ipse a melobol, delelottos műszak, legközelebbi kocsmába be 14 után, aztán reggel 6 ra kocsmából, utcáról megy be dolgozni megint, haza sem ment...
2020. júl. 24. 21:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd van néhány munkakör ahol sajnos néhány krónikus betegséggel rendelkező embert kizárhatnak az alkalmasságin ez amúgyis köztudott. Mindig a munkakörülményektől környezeti tényezőktől függ hogy kit nem vehetnek fel.S igen a magas vérnyomás néhány helyen kizárás. Csak példaként magas hőmérséklet stb okok. De ugyanúgy rendőrnek katonának sem mehetnél, hiába vagy tünetmentes. Olyan munkakört kell keresni ahol ez nem számit. Pl irodai szellemi munkakörökben nem igen veszik figyelembe.
2020. júl. 25. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!