Mitől ilyen törvénytelenek a futárok?
De, pedig ezen múlik.
Ha napi 100 csomagot kell kézbesítenie, és mindenhol "csak" 5-10-15 percet kell várakoznia, azt szorozd már fel, mennyi idő alatt végeznek???
Ha neked ez nem felel meg, emeld fel a feneked, és menj el személyesen megvenni, vagy kérd postán maradóra a csomagot. Akkor annyit szöszölsz vele, amennyit akarsz.
Velem is el akarta játszani hogy nem esek útba neki, üljek kocsiba és menjek a város másik felére. Persze vissza utasítottam.
Olyan is volt aki 2 utcával arrébb állt meg (sok szabad parkolóhely volt itt), sétáljak oda a csomagért, rávágtam a telefont, szerencsére nem sürgős csomag volt.
" Miért kéne annyit várakoznia, mikor felhív!?"
Talán mert az emberek 90%-a nem a kapu előtt várja? Hanem kb annyi neki a "felhívás", hogy kikészíti a pénzt. És majd becsenget a futár, ha ideér.
SZóval ezért ilyenek.
Te kivétel vagy, örülj neki.
És a messziről rendelt csomagokat kérheted postára is.
Nem tudom, ha szólnak, hogy mindjárt itt vannak, akkor magától értetődő, hogy kimegyek. Aztán lehet tényleg én vagyok csak ilyen. :)
Gyűjtő vagyok. Eladótól függ, hogy postázza vagy futárral küldi. Mikor melyikre fogja, hogy dobálják a csomagot.
Nekem a héten jött meg munkahelyre rendelt cucc, Műegyetem könyvtára, azt az egyetemi főbejárathoz rendeltem, mert ott mindig van átmeneti parkolási lehetőség. Mikor kaptam a hívást, át kellett a könyvtárépületből még rohannom a központi épületbe, aztán azon is keresztül a főbejáratig, de szerencsére egy jófej krapek volt a Fáma futártól, aki megvárt. :P
Habár nem mindegyik ilyen víg kedéjű sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!