Maradnátok tovább segíteni ilyen esetben?
Én mindig délelőttös vagyok...nem mondanám ha nincs munka van hogy hagynak nekünk mosogatni valót reggelre,szemetes zsákot ha kiuritik nem.tesznek tisztát...
Nem nekik csináltam,hogy maradtam akkor úgy éreztem helyesnek maradjak.A délutáni munkások más munka mellett dolgoznak rész munkaidőben egyikük egy középkorú nő szokott kicsit tovább segíteni a főnöknőnek, hogy ő honorálva van-e érte azt nem tudom
Szerintem, ha nincs főnök zárásig, akkor még előbb is zárnak...
Én így nem maradnék, ha reggelre még hagynak melót...., minek, hogy megint helyettük gürizzek?
Ha már segítesz--ingyen, az a minimum, hogy reggel nem az ő sarukat takarítod el még, de ezt te tudod, megéri e....
Értem én, hogy csapatszellem, de ebben neked semmi pozitív nincs, akárhogyan szépíted vagy ők...
Ha díjazza a főnök hivatalosan, akkor van értelme, de így hogy még balesetnek is kiteszed magad...áhh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!