Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Maradnátok tovább segíteni...

Maradnátok tovább segíteni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Hétfőn több munka van.Általában annyi,hogy a második váltásban a kolléganő is fél órával tovább maradt ott a főnöknővel.Eddig általában 1-2 órával tovább maradtam ilyenkor önként nem kérte tőlem senki csak láttam rengeteg a munka és jól jön a segítség.Meg egy másik alkalommal is ottmaradtam 3 órával tovább szintén több munka miatt.Hálás volt a főnöknő,megköszönte,de nem hinnem,hogy ezt majd külön kifizetné a jövőben.Szeretem a munkát,nem esett nehezemre segíteni,mint mondtam nem kértek meg külön erre.Holnap úgy gondoltam nem maradok,nem vagyok köteles, de így majd jóval több munka marad nekik délutánra a kolléga is kb.félórával mindig tovább marad és így azért kicsit könnyebb bár munka marad rengeteg.
2020. júl. 20. 15:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én mindig délelőttös vagyok...nem mondanám ha nincs munka van hogy hagynak nekünk mosogatni valót reggelre,szemetes zsákot ha kiuritik nem.tesznek tisztát...

Nem nekik csináltam,hogy maradtam akkor úgy éreztem helyesnek maradjak.A délutáni munkások más munka mellett dolgoznak rész munkaidőben egyikük egy középkorú nő szokott kicsit tovább segíteni a főnöknőnek, hogy ő honorálva van-e érte azt nem tudom

2020. júl. 20. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha nincs főnök zárásig, akkor még előbb is zárnak...

Én így nem maradnék, ha reggelre még hagynak melót...., minek, hogy megint helyettük gürizzek?

Ha már segítesz--ingyen, az a minimum, hogy reggel nem az ő sarukat takarítod el még, de ezt te tudod, megéri e....

Értem én, hogy csapatszellem, de ebben neked semmi pozitív nincs, akárhogyan szépíted vagy ők...

Ha díjazza a főnök hivatalosan, akkor van értelme, de így hogy még balesetnek is kiteszed magad...áhh.

2020. júl. 20. 20:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt nem mondom,hogy koszt hagynak,de vannak dolgok amiben alaposabbak is lehetnek.A középkorú kolléganőm elég dolgos ha őt egyedül hagyja délután a főnöknő általában munkát is hagy neki,mivel tudja csinálni így mást nem érkezik de annak ellenére feltakarít...a kis kolléga nem épp ilyen ha ő van délután.Legjobban az a nő meg én tudunk dolgozni a főnöknő után.
2020. júl. 20. 20:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem miattuk maradtam,hanem a felgyülemlett munka miatt a főnöknő meg a másik nő is belenyúltak az estébe és ha én sem nyújtom meg kicsit a munkaidőt még több maradt volna.De igazad van ha hivatalosan méltányolva van annak van értelme,ha meg látja sok az nekik,meg is kérhetne ha tudok maradjak kicsit tovább és fizeti a különbséget
2020. júl. 20. 20:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Neked kell dönteni a jövőben-kiveséztük, mire-kire áldozod idődet, de az élet nem csak munkából áll s ameddig megtudod mászni a hegyet, mert fiatal vagy, addig meg kell mászni a hegyet, mert nyuggerként örülsz, ha a lépcsőt megmászod majd;)
2020. júl. 20. 20:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászokást, eszmecserét:-)Nem biztos,hogy mindig jó ha mások segítségére sietünk,lehet kicsit áron alul adtam a tudásom,munkám.
2020. júl. 21. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!