Mennyivel nehezebb gyárban dolgozni(ami jól fizet) a közalkamazotti irodai munkához képest?
Attól függ hogy fizikailag mennyivel nehezebb?
A könnyü fizikai munkát(ami állóképesség alapú nem fizikai erő) jól bírom mint ahogy a könnyü mentálisat is(de komolyabb mentális alapuakat nem szeretem).
Igazából az a megterhelő, hogy ha olyan helyen vagy egész nap állni kell, amikor 1 hónap után fáj a térded, bokád, derekad, vagy az, hogy ugyanazt a mozdulatot csinálod napi 8 órában, nagyon monoton, kikészül tőle mentálisan az ember, de ami a legrosszabb, a műszakokkal forogni, hogy mikor mi vagy és mire megszokná a szervezeted az egyiket, már fordulsz a másikba. Meg a másik, hogy nem sok gyárban adnak nettó 250et,itt legalább is nem jellemző, örülnek, ha az 180 max 200 kijön a pótlékokkal.
Én is 160at keresek irodai munkával, de nekem többet ér a szabad hétvége 40ezer Ftnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!