Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kit nevezünk túlképzettnek és...

Kit nevezünk túlképzettnek és miért hátrány, ha valaki az?

Figyelt kérdés
Ha én pályaváltónak minősülök és van 3 diplomám, 2 alapszak és egy mester, amiből az első két papírom kicsit távolabb áll az aktuális szakmámtól, de végülis össze lehet kötni a mostanival azt is, akkor túlképzettnek fognak tartani? Jobb elhallgatnom a másik két papírom vagy sem? Származhat hátrányom abból, ha gyűjtöm a diplomákat és szeretnék később is levelezőn vagy estin egy újabb papírt?
2020. júl. 13. 01:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

6:

Nem ő vagyok. Biológia bsc-m, egészségügyi mérnök msc-m van és programozó informatikus alapszakos diplomám.

2020. júl. 13. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
14%

"Azért keresek 50k-val többet MSc-vel, mint BSc-vel és azért mérés 150k-val többet a"

érdekes én egy petákkal nem kapok többet mióta Msc diplomám megvan,

AZ meg hogy "nyelvvizsga pótlék" az meg milyen kövület dolog? Bakker, itt nálunk ha nincs nyelvi papír eleve fel se vesznek még telefonos kislánynak se! nem még erre pótlék! Ha nincs papír szóba se állnak veled.

2020. júl. 14. 09:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb a munkaügyi közvetített ki egy könyvelőirodába adatrögzítő állásra, elmentem, ott meg sem kellett szólalnom, még az önéletrajzom tanulmányozása közben eldöntötte a tulaj, hogy túlképzett vagyok ehhez a munkához, meg szerinte ez nem lenne kihívás, kevés a fizetés stb..., hiába voltam lelkes, mert megfelelt volna, munkaidő, hely, a korábbi fizetésemnél itt többet is adtak volna, végül nem is vettek fel.
2020. júl. 14. 10:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Magadból indulsz ki 12,ez a bajod. Akinek van BSc-jé, de képtelen felfogni, hogy nem csak ő létezik a világon, az vajon hol vette azt a diplomát?
2020. júl. 14. 13:00
 15/15 anonim ***** válasza:
33%

"Akinek van BSc-jé, de képtelen felfogni, hogy nem csak ő létezik a világon, az vajon hol vette azt a diplomát?"

nekem van Bsc + KETTŐ MSC is és mégse kapok egy petákkal se többet mint amikor még csak a BSc volt.

Sőt, ha a vírus miatt meglépi a cég azt amit tervez még 1 hónap és munkám se lesz.

2020. júl. 14. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!