Van e jobb lehetőségem szakácsként ezekkel az elvárásokkal?(részletek lent)
Elvárásaim:
- Teljesen bejelentett munkahely
- Maximum napi 8 óra munka
- À la carte étkeztetést nem vállalok
Jelenleg nettó 165 ezret kapok havonta(160 óra munka havonta kb), és korlátlan étel ital fogyasztás.
Tudnék többet kihozni ilyen feltételek mellett máshol, ez a kérdés
Pontosan, menzaszakács vagyok.
Talán a 8 órából tudok engedni(12 órát is dolgozni), amíg teljesen bejelentett módon kifizetik és NEM Á LA CARTE.
Tehát mindenképpen kifőzdés vagy menzás vonalat tudom csak elképzelni.
De ha ebben ez a maximum akkor jó tudni
Rendkivül stresszes, folyamatos hajtás, rendszeresen nincsenek bejelentve a szakácsok, csak nagyon jó esetben 2-4 órára, a többi zsebből megy vagy naponta 15 ezer de akkor semmi bejelentés, a 10-12 óra pedig van 12+ is.
Én csak hallomásból tudom mert vannak ismerőseim akik különböző éttermekben dolgoznak és sehol sincsenek bejelentve és tudom tölük hogy örült hajtás van,pörögni kell nagyon.
Számomra a nagyüzemi/munkahelyi/menzás vonal ami vonzó(szinte 0 stressz,semmit sem érzékelek legalábbis), alakartot nem vagyok hajlandó vállalni.
Nyírségi vagyok, ezek szerint a nógrádi fizetés hasonló az ittenihez, ismerőseimet kérdezve akik étteremben dolgoznak olyan 200-300 ezer között keresnek a trükközés mértékétől függően.
A menzások között még ez a 165 is amit kapok kiemelkedő bármennyire viccesen hangzik is, sok helyen 120 at kapnak (van egy tényleges szakács, a többi pedig kisegítőnek van felvéve hivatalosan így csak a minimálbér jár nem a garantált bérminimum) . Plussz rájön erre még hogy ténylegesen minden nap szabadsággal rendelkezem, csak annyi hogy egy hétnél több szabadságot egyszerre nem engednek kivenni.
Budapest opció lehet, mert van szüleimnek ott egy lakása, de már 2 testvérem is ott van "közös" azért elég kellemetlen lenne osztozni már 3-unknak rajta. De megfontolom ha sokkal jobb a fizu bár magát BP-t ki nem állhatom személy szerint
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!