Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A melóba járás idejének 4x...

A melóba járás idejének 4x növekedése felmondási ok lenne nektek?

Figyelt kérdés

Jó kacifántosan fogalmaztam. Tehát költözik a cég, a város másik végére (mert ott olcsóbb a bérlés).

Eddig nekem 15 perc volt az út, most 50-60 perc lesz forgalomfüggő.

Vagyis 4x annyi időbe kerül.

Ez kicsit sok így a nettó 130-as bér mellett.

Emiatt felmondanátok?

A fél cég egyébként fel akar mondani emiatt aztán meglátjuk mi lesz belőle végül. Sztem semmi, majd tán 1-2 ember elmegy. Vagy annyi se.

2020. júl. 1. 15:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

29.-re.

Csak 2, rokoni példa: ügyész, logisztikus, 60+ mind a 2.

2020. júl. 1. 16:58
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a bejaras idejenel jobban szamit, milyen korulmenyek kozott tortenik. Atszallas, tomeg? Mert ha ennyi ido alatt lehet olvasni, vagy szep helyen gyalogolni, az sem mindegy. Hosszutavon nagyon sok ido, de rovidtavon kiprobalnam. Mivel a 130ezernel van kevesebb is, pl a semmi. Vagy elviselhetetlen munkahely. Emellett neznek allast, pl az utazas kozben a hirdeteseket.
2020. júl. 1. 18:48
 33/34 anonim ***** válasza:
Mivel jelenleg is 2 óra a munkába jutásom, ennek a megnégyszereződése egyértelműen felmondási ok lenne :D
2020. júl. 3. 13:13
 34/34 anonim ***** válasza:
Egyik hozzaszolonak🙂65 evesen mar nem katona a katona hanem nyugdijas mar regen! 50 evesen legtobbje mar nyugdijba van, ha meg van a 25 eve meg elobb.
2020. júl. 5. 14:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!