Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A melóba járás idejének 4x...

A melóba járás idejének 4x növekedése felmondási ok lenne nektek?

Figyelt kérdés

Jó kacifántosan fogalmaztam. Tehát költözik a cég, a város másik végére (mert ott olcsóbb a bérlés).

Eddig nekem 15 perc volt az út, most 50-60 perc lesz forgalomfüggő.

Vagyis 4x annyi időbe kerül.

Ez kicsit sok így a nettó 130-as bér mellett.

Emiatt felmondanátok?

A fél cég egyébként fel akar mondani emiatt aztán meglátjuk mi lesz belőle végül. Sztem semmi, majd tán 1-2 ember elmegy. Vagy annyi se.

2020. júl. 1. 15:05
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

"Hát kérdező, ha 8 órában dolgozol, akkor a nettó fizetésed sem jó összegszerűen"

A jogszabályi minimum felett van így is nettó 20.000-el. A főnök is ezt mondja hogy fizethetne minimált is és az is szabályos lenne.-

2020. júl. 1. 15:30
 12/34 anonim ***** válasza:
Jó ennek semmi értelme, érdemi segítséget így nem lehet adni hogy képtelen vagy megadni a végzettséged mit és hol dolgozol.
2020. júl. 1. 15:36
 13/34 anonim ***** válasza:

Oké! Ezek szerint nem szakmunkás vagy, mert csak akkor igaz ez.

De lépjünk túl ezen.

Vajon a plusz utat megtámogatja-e anyagilag?

2020. júl. 1. 15:37
 14/34 A kérdező kommentje:

"Vajon a plusz utat megtámogatja-e anyagilag?"

Naná! Limuzint küldet értem!

Hol élsz te. Dehogy támogatja. Akinek nem tetszik annak ott az ajtó megmondta. És mostanság tényleg az van hogy 100an lesznek a helyemre.

2020. júl. 1. 15:43
 15/34 A kérdező kommentje:

" Ezek szerint nem szakmunkás vagy, mert csak akkor igaz ez."

meg akkor ha az embert nem jogszerűen foglalkoztatják és szakmával rendelkezőket papíron kisegítő munkakörbe sorolnak be.. Te eddig hol éltél a falvédőn?

2020. júl. 1. 15:45
 16/34 anonim ***** válasza:
83%
Tehát betanított munka. Akkor nem kell sírni. Nulla tudással nem lehet nagy pénzt leakasztani.
2020. júl. 1. 15:46
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem az idő a gond, ennyit Budapesten belül is elutazik az ember.

Ráadásul úgy veszem ki a szavaidból, hogy kell a meló.

Maradj!

Közben keress más melót, és olcsóbb utazást! Pl.: robogó, másokkal összeállni a kocsiban, más cég melós busza,...

2020. júl. 1. 15:46
 18/34 anonim ***** válasza:
40%

Tanulnod kellett volna valamit.

Betanított munkásként tedd össze a két kezed hogy egyáltalán 130 ezret kapsz,inkább 110 lenne a reális

2020. júl. 1. 15:47
 19/34 anonim ***** válasza:
91%

"Betanított munkásként tedd össze a két kezed hogy egyáltalán 130 ezret kapsz,"

Én ugyan nem a kérdező vagyok de elmondom, hogy KETTŐ diplomával szakiirányban dolgozva lassan 20 pályán eltöltött évvel a hátam mögött bruttó 210/nettó 140-et kapok. Teljesen jogszerűen (garantált bérminimum). És Budapesten.

Ehhez képest egy nulla szaktudással rendelkezőnek 130 nem is rossz. Lehet még egy érettségije sincs, nekem 2 diplomám is van, szakterületen vagyok és 10-el kapok többet.

2020. júl. 1. 15:56
 20/34 anonim ***** válasza:
Hát érdekes dolgok történnek itt a munka világában. Én eddig diákként kóstoltam bele. Egy vízszerelő mellett dolgoztam napi 8-10 órában és 10 ezret fizetett ennyiért. Igaz nem kellett mindig mennem, csak 1-2 max 3 napokat de manapság ez lenne a reális összeg.
2020. júl. 1. 15:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!