Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A melóba járás idejének 4x...

A melóba járás idejének 4x növekedése felmondási ok lenne nektek?

Figyelt kérdés

Jó kacifántosan fogalmaztam. Tehát költözik a cég, a város másik végére (mert ott olcsóbb a bérlés).

Eddig nekem 15 perc volt az út, most 50-60 perc lesz forgalomfüggő.

Vagyis 4x annyi időbe kerül.

Ez kicsit sok így a nettó 130-as bér mellett.

Emiatt felmondanátok?

A fél cég egyébként fel akar mondani emiatt aztán meglátjuk mi lesz belőle végül. Sztem semmi, majd tán 1-2 ember elmegy. Vagy annyi se.

2020. júl. 1. 15:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%

#20as vagyok

Azt kihagytam, hogy múltkor megkérdezte tőlem a főnököm akinél melózom, hogy vissza vágyom e az iskola padba így kemény 8-10 óra fizikai munka után.

Mondtam neki, hogy "háát a fene se tudja"

Ezek után amit itt olvastam egyértelműen NEM a válaszom. Vágyik vissza a f**zom. Inkább leszek egy jó szakmunkás mintsem meresszem a seggem évekig a padba, hogy aztán éhbérért melózzak.

2020. júl. 1. 15:59
 22/34 anonim ***** válasza:

Egy legutolsó semmihez se értő félalkesz segédmunkás nem megy el neked 15 alatt /nap (Pest). Végzettsége szaktudása semmi.

Akinek kettő diplomája van (mint pl ) az mennyit is visz haza /nap?

Hát 140 nettó/hó azt osszuk le 20 munkanapra= 7000. Egy félalkesz dakota a dupláját kapja.

2020. júl. 1. 16:00
 23/34 anonim ***** válasza:

19.-nek.

Ezt már párszor leírtad ide!

Én mindig írtam, hogy menj rendőrnek vagy katonának, de te nem, mert neked ez a meló kényelmes. Akkor meg, mit sipítozol?

2020. júl. 1. 16:04
 24/34 anonim ***** válasza:

Szerintem aki 140 nettót kap 2 diplomával az államnak dolgozik, ott bizony nem kell teljesíteni, 100%-ig biztos munkahely és rendkivül laza.

Nekem is van egy szakmám amivel kereshettem volna többet(szakács/diétás szakács) kipróbáltam mindkettőt , a versenyszférát és államit is.

Lehet hogy versenyszférában dupla annyit keresnék de 10X többet dolgozom és nem 8 órában, hanem egésznap heti 12x6 nap legalább.

Míg most államiban vagyok kifőzdés kapok havonta 160 ezret + ingyen étkezés reggeli ebéd a hét minden napjára és csak 160 órát dolgozom havonta, 8 órára osztva, nincs müszak. Nekem megéri.

Jobban mint éttermi rabszolgának lenni

2020. júl. 1. 16:07
 25/34 anonim ***** válasza:

"Szerintem aki 140 nettót kap 2 diplomával az államnak dolgozik, ott bizony nem kell teljesíteni, 100%-ig biztos munkahely és rendkivül laza."

ezek a megállapítások már vagy 10 éve nem igazak.

Nem kell teljesíteni: mivel a létszám jó 2/3 hiányzik így dehogynem más helyett is

KÉnyelmes laza: rég nem.

Stabil biztos: az Orbán kormány óta rég nem. Egy tollvonás és egész kormányhivatalokat szüntetnek meg mindenestül.

2020. júl. 1. 16:13
 26/34 anonim ***** válasza:

"hogy menj rendőrnek vagy katonának,"

45 felettiként csak rám várnak. Világos. Mikor máskor menjen az ember katonának (hahahaha....) mint 45 felett.

meg aztán mennyi is egy tartalékos bére? Bruttó 160.000.

Hát kösz az mind a tied lehet.

2020. júl. 1. 16:15
 27/34 anonim ***** válasza:
95%

130 ezerért nem utaznék ennyit hosszú távon. Nekiállnék keresni másik lehetőséget a közelben, de amíg nincs más addig is muszáj megélned valamiből.

Nekem volt már, hogy azért nem vállaltam el egy állást, mert az interjún tájékoztattak, hogy fél év múlva költözik a cég a város másik felére, ami bizony megháromszorozta volna a munkába járás idejét. Nem 130 ezret fizettek volna, de többért sem voltam hajlandó ezt bevállalni. Előtte napi 1-1,5 óra között tettem meg az utat a munkába, majd vissza Budapesten. A budapesti tömegközlekedés a metrón kívül katasztrofális és gusztustalan - tele hajléktalanokkal, romákkal és prolikkal. Már reggel ahogy elhagytam a tömegközelekedést másra sem vágytam, mint egy alapos fürdésre. Mostanában néha kell kocsival mennem a belvárosba, az is van 1 óra. Kocsival valamivel kibírhatóbb, de napi szinten a dugóban eltöltött időpocsékolást sem tudnám tolerálni. Szóval én max addig vállalnám, míg nincs más.

2020. júl. 1. 16:15
 28/34 anonim ***** válasza:

26.-nak.

Szerződésesnek 65. a felső határ. Diplomával nem 160-tól indul a fizu.

Ne okoskodj, ha valamihez nem értesz!

2020. júl. 1. 16:48
 29/34 anonim ***** válasza:

"Szerződésesnek 65. a felső határ. "

Ja. 65 éves katona. Az az igazi.

Még a náci Németországban 1945 poklában végzett kényszersorozások alkalmával se vitték el a 60 felettieket.

65ös katona. Szép. Az kell.

És mit csinál egy 65-ös katona? Budit takarít?

2020. júl. 1. 16:51
 30/34 anonim ***** válasza:
90%
Tanulj valamit. Ha 50 perc az út, akkor van napi 2x50 perced, ennyi tanulással fél év alatt simán beszélsz annyit németül, hogy jövőre már Berlinben csináld ugyanezt a portás/biztiőr/melós munkát ötször annyiért.
2020. júl. 1. 16:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!