Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tudnátok véleményt/tanácsot...

Tudnátok véleményt/tanácsot adni munkaerő kölcsönzőkkel kapcsolatban??

Figyelt kérdés

Egy nagyobb céghez szeretnék jelentkezni, illetve bekerülni munkaerő kölcsönző által.

Körülbelül két és fél hete voltam benn a prohumanba, ahol azt mondta az ott dolgozó hölgy, hogy a cég most arra a hétre visszamondta, mert nem kell nekik ember, de elkérte a telefonszámom, hogy hívni fog.

Eltelt egy hét, pont múlt héten szerdán

Voltam benn ismét személyesen, akkor is ugyanezt az információt kaptam.. Felhívtam egy másik közvetítőt, ahol szintén ugyanezt mondták,hogy egyelőre nincs felvétel.

Ma hívtam telefonon ezt a második közvetítőt, ahol azt mondták, hogy az e heti tesztírásról lecsúsztam, most írják a tesztet...

De akkor miért mondták azt, hogy nem kell ember??

(mennyire megbízhatóak ezek a közvetítők?).

Naponta nem járhatok a nyakukra.

Sajnos a vírus mjatt, most nem tudtam

Dolgozni, persze máshonnan is várok jelzést, de ide csak munkaerő kölcsönző által lehet bekerülni..

2020. júl. 1. 10:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Dolgoztam ilyen helyen, akkor szoktak cégek munkaerőkölcsönzőt megbízni, ha sok ember kell alulfizetett, szar munkára. Ilyenkor több céget is megbíznak. Pl műanyagos gyárba kellett ember, 12 órás műszak nagyon alap pénzért. A munka nem is lett volna olyan rossz, mert könnyű volt, csak a műszakvezetőkkel volt a gond, emiatt rengetegen otthagyták 1-2 nap után. Jeleztük is, hogy emiatt lassan nem lesz jelentkező se, mert híre ment a dolognak, de a megbízó cég csak annyit mondott, hogy oldjuk meg.

Másik munka amibe beletört a bicskánk a baromfi feldolgozó. Na az elég undormány, meg 10 órát kellett volna menni heti 5-6 napot. Persze a fizu itt is pocsék, de a munka is az volt, mert 10 órában csirkét zsigerelni se leányálom. Ott is kértük, hogy vagy a bért növeljék vagy az óraszámot csökkentsék, esetleg adjanak jutalmat, aki marad, mert akár milyen szépen is próbáltuk csomagolni, nem nagyon volt jelentkező. Azt a melót 2 hét után le is adtuk, mert a kért létszám felét se tudtuk kiadni. Pedig akkor mindenki végig lett hívva, hogy mehet dolgozni.

2020. júl. 1. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!