Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleménytek erről?

Mi a véleménytek erről?

Figyelt kérdés
Voltam egy privát cégnél,munkapályázat volt kiirva jelentkeztem, visszahivtak.A feltételek "elég" jónak tüntek,amit e-mailben leirtak.Elmentem megnézni.A gond a munkával az,hogy a közeli városon kivül van,igy nekem két autóbusszal kellene közlekednem,eggyel a közeli városig ami kb.35 perc, a másikkal a munkahelyre kb.15perc és onnan még jó 20percet sétálni kellene a munkára.Az út igy oda-vissza az összeköttetés várással,utazással kb.4órát venne el naponta.A munkaidő napi 8óra,de a főnökasszony kijlentette előfordulhat 2-3óra túlóra is és mondta szól előre az utazás miatt.Azt is kijelentette nem szereti ha valaki ott csak nézelődik, összekeveri a dolgokat,az ilyen munkás még azt a kezdő fizetést se érdemli meg amit az elős 3hónapban ad,nemhogy az uti költséget és az utat attól függően kezdi el fizetni hogy jössz bele a munkába.Ami akár 3hónapot is jelenthet,mert privát munkaadó azt mond amit akar.Ha jól is csinálod mondhatja nem vagy elég hatékony és nem ugy fizet ahogy kell.A gond az,hogy nehéz munkát találni és jó lenne dolgozni,de ez igy nagyon nem érné meg a távolság miatt.Azt mondta neki bármikor alaklmas,hogy menjek mert állandóan munkás hiánnyal küzd.

2017. aug. 30. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen nincs min gondolkodni. Ez bírhatatlan lenne így, ha még túlórázni is kell. Nem véletlenül nincsenek emberei gondolom. Próbálj meg közelebb keresni valamit.
2017. aug. 30. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos nem vállalnám el.
2017. aug. 30. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hat nyilván azert kuzd állandó munkás hiannyal mert egy sz@r amit kínál.

En tuti nem vállalnám el.

2017. aug. 30. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!