Érdemes lenne új helyet keresnem?
Figyelt kérdés
Üdv! Egy olyan helyen dolgozom, ami eléggé stabil, bármilyen járvány/válság alatt van munka, de a fizetés nem egy nagy összeg, az átlagtól valamennyivel kevesebb. Olyan munkakörrel bíztak meg, amit nem szeretek csinálni, a csapat hangulata gyenge, főként 40+-os emberkékből áll, az elején úgy kezdték amikor felvettek, hogy ne haragudjak, de minden kezdőt hülyének kell nézni ez teljesen természetes. Plusz most rám akarnak tukmálni egy plusz papírt ami 2 éves képzés és utána +2,5 évet még alá kell írnom vagy kifizetem a cirka 800-900 ezres képzést. A munka középfokú végzettséggel simán betölthető, nekem a napokban lesz meg a diplomám, és találtam néhány jónak tűnő állást is. Ti mozdulnátok a helyemben? Köszi!
25/F
2020. jún. 20. 15:19
1/2 anonim 

válasza:

Egyértelmű, hogy igen. Nem is értem mi marasztal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!