Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki biztosan tudja hogy...

Ha valaki biztosan tudja hogy szeptembertől nem lesz állása, nem kéne máris ezerrel állást keresnie?

Figyelt kérdés

Ha valaki már most biztosan tudja hogy szeptembertől nem lesz állása, miért nem keres ezerrel állást már most?

A céget megvette egy másik, és az összes könyvelési és pénzügyi feladatkörre hozza a saját embereit augusztusban. Vagyis aki pénzügyesként van itt, az legkésőbb aug végén repül, és ez halálbiztos.

Nem kéne akkor máris az érintettnek ezerrel állást keresni? Mert még 2.5 hónap van addig oké na de hamar elröppen az!

2020. jún. 19. 10:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Két évvel ezelőtt szeptember 30-án szűnt meg a munkahelyem. Lehetett tudni előre, mert addig szólt a szerződésünk a vevővel/ügyféllel. Június/július körül bejelentették, hogy nem is lesz hosszabbítás, én mégis csak augusztusban kezdtem el újat keresni. Szeptember elejével már felvettek volna, egy hónapot várt rám az új cég. Most se állnék neki 2,5 hónappal korábban munkát keresni, mert minek.

Persze az se mindegy, milyen munka meg mennyi tartalékod van. Nekem az is belefért volna, ha esetleg 1-2 hónapig munkanélküli vagyok, de olyan is van, aki két hét kiesést is durván megérez.

2020. jún. 19. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!