Inkább veszitek vagy viszitek a munkába a kajátokat?
A minap történt egy vita az egyik kollégámmal, hogy micsoda pazarlás annyit költeni ételre mint amennyit én szoktam.
Nem tudom mennyivel jövök így ki drágábban én átlag olyan 1500-2000 Ft-ot eszek meg és cserébe nem kell elmenni kaját venni, főzni, mosogatni, szendvicseket kenni, csomagolni és egy szatyor kajával munkába járni. Lehet, hogy én vagyok ekkora zabagép de amikor 12 órázok (+2-3 óra utazás) én megeszek legalább 3 péksütit, egy adag meleg ételt, néha valami üdítőt vagy édességet is.
15 óra az otthonomtól távolt töltött idő után pedig nekem nincs kedvem még a fent leírtakkal vacakolni.
Ti hogy vagytok ezzel? Rátok melyik a jellemzőbb?
A két naponta fél órát, vagy hétvégente 1-2 órát nem érzem olyan borzasztó soknak, más elgyakoriz ennyit és akkor még pénzt sem spórol vele :)
Amúgy látszik, hogy nem szoktál főzni, akkor nem írnál megint ilyen hülyeségeket, hogy egy csomó kaja megy a kukába, csak mert nem lehet grammra pontosan kimérni, miből mennyi kell...pár év után azért az ember tudja, kb. mennyit kell vásárolnia, ha mégis marad, akkor miért dobnám ki a maradékot??? Az alapanyagot felhasználom később, a készételt lefagyasztom, sosem szoktam 2-3 napig kétszer ugyanazt enni.
Pláne nem értem, miért kééne csak munkahely/bolt tengely mentén mozogni, egy héten egyszer hétvégén elmész bevásárolni és kész, nem is értem, ki járogat hétköznap munka után boltba...
Tök fals elképzeléseid vannak a háztartásvezetésről...
#11: Oké, akkor én vgyok a hülye, főzőcskézz ennek tudatában.
Egyébként egyedül vezetem a saját háztartásom, próbálkoztam ezzel, ne mvéletlenül írtam amit.
Te magad írtad a receptnél, hogy 2 napig két embernek elég amit főzöl. Most meg azt, hogy nem ugyanazt eszitek két napig...
Hagyjuk, neked jó, hogy főzöl, csináld, nekem nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!