Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hiába van diplomám?

Hiába van diplomám?

Figyelt kérdés
mégis úgy érzem hogy semmi szakmám nincs, nem értek semmihez. Turisztika szakos közgáz diplomám és német középfokú ny.vizsgám van ill. egy biztonsági őr okj. De úgy érzem kár volt a diploma mert nem látok esélyt h munkám legyen benne pedig 2012ben vizsgáztam.
2020. jún. 2. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Van egy infirmatikus barátom, üzletkötő és magazinál volt újságíró. Bármilyen diploma elöny. Nagyon sok pályaehagyó van. Ma a diploma olyan mint 30+ éve az éretségi.
2020. jún. 3. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kellett engem ennyire lepontozni. Akkor a sok nagyokos sze
2020. jún. 3. 13:49
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

*szerint turizmus szaknyelvi nyelvvizsgával milyen szakra mehettem volna?

Ugye hogy tanácsot senki nem tud adni, csak bántani a másikat. Mondjuk ezen az oldalon mindenki informatikus meg mérnök. Bocsánat!

2020. jún. 3. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az informatikus barátom egy napot sem dolgozott a szakmájában. A közepes tehetségű és képzésű informatikusokból Dunát lehet rekeszteni.

Ne foglalkozz a bántással.

Van egy diplomád, sok munkahelyhez feltétel a diploma, de sok helyen nem kérnek szakirányut.

2020. jún. 3. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!