Ha képtelem vagyok csapatban dolgozni, akkor hiába lesz diplomám, nem fogok jó állást kapni?
Csapatmunkában nem tudok érvényesülni.
A többiek nem hagynak érvényesülni.Általában semmit sem csinálok,mert elveszik előlem a feladatot.Vagy rámsózzák a legrosszabb részt.
Ha van valami családi összejövetel és együtt vacsorázunk,ott is az asztalt kell vernem,hogy észrevegyék hogy egyáltalán ott vagyok.
Na meg a többiek útban vannak.Jobban szeretem egyedül megcsinálni a dolgokat.
De a csapatmunka mindenhol fontos,szinte az összes álláshirdetésben az van,hogy “nagyszerű csapat,csapatmunka” fujj,hánynom kell ettől
Hát ha te a családi vacsorából vezeted le a csapatmunkát, akkor valóban alkalmatlan vagy rá és nem a csapat miatt.
Egyébként rengeteg munka van, amit lehet önállóan végezni. De attól még kénytelen leszel valamilyen formában emberekkel kapcsolatba kerülni az érdekeidet érvényesíteni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!