Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha képtelem vagyok csapatban...

Ha képtelem vagyok csapatban dolgozni, akkor hiába lesz diplomám, nem fogok jó állást kapni?

Figyelt kérdés

Csapatmunkában nem tudok érvényesülni.

A többiek nem hagynak érvényesülni.Általában semmit sem csinálok,mert elveszik előlem a feladatot.Vagy rámsózzák a legrosszabb részt.

Ha van valami családi összejövetel és együtt vacsorázunk,ott is az asztalt kell vernem,hogy észrevegyék hogy egyáltalán ott vagyok.

Na meg a többiek útban vannak.Jobban szeretem egyedül megcsinálni a dolgokat.

De a csapatmunka mindenhol fontos,szinte az összes álláshirdetésben az van,hogy “nagyszerű csapat,csapatmunka” fujj,hánynom kell ettől

2020. febr. 2. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
De. Nagyon sok olyan állás van, amit nem is tudsz csapatban végezni.
2020. febr. 2. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nálad a határozottsággal van baj, nem tudsz kiállni magadért. Ez viszont az élet MINDEN területén gondot fog okozni.:(
2020. febr. 2. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te a családi vacsorából vezeted le a csapatmunkát, akkor valóban alkalmatlan vagy rá és nem a csapat miatt.

Egyébként rengeteg munka van, amit lehet önállóan végezni. De attól még kénytelen leszel valamilyen formában emberekkel kapcsolatba kerülni az érdekeidet érvényesíteni, stb.

2020. febr. 2. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy készség, ami fejleszthető. A gond az, hogy te elkönyvelted magad, hogy ilyen vagy és pont. Nem, ebben MÉG nem vagy annyira jó, ezért dolgoznod kell rajta. Az önérvényesítés tanulható. Tegyél érte. Pszichológus, coach, stb. tud segíteni benne. Keress valakit, aki szimpatikus és tanulj!
2020. febr. 2. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!