mégis úgy érzem hogy semmi szakmám nincs, nem értek semmihez. Turisztika szakos közgáz diplomám és német középfokú ny.vizsgám van ill. egy biztonsági őr okj. De úgy érzem kár volt a diploma mert nem látok esélyt h munkám legyen benne pedig 2012ben vizsgáztam.
Nyomd a németet keress itthon német céget vagy kint Svájcban Ausztriában .
2020. jún. 2. 19:54
2/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen végzettségem van és nagyon bánom. Sosem fogok benne dolgozni, de elment vele 3 év. Teljesen más területen dolgozok, illetve szeretnék szeptembertől valamit tanulni még.
2020. jún. 2. 20:31
3/14 A kérdező kommentje:
2es és mit szeretnél tanulni? Engem azért bánt mert sok pénz és energia van benne és nem látom h meg fog térülni..azzal h ezt a tudást nem veszi el senki tőlem nem sokra megyek.
2020. jún. 2. 20:42
4/14 anonim válasza:
Nem tudom mit szeretnék még tanulni, de muszáj lépni valamit. Igaz én még "csak" 2 éve végeztem.
Ha nem ilyen területen dolgozunk, sajnos nem fog megtérülni ez a tudás. Engem is bánt, sokszor el sem merem mondani milyen szakon végeztem, ha kérdezi valaki...
2020. jún. 2. 21:15
5/14 anonim válasza:
Amugy pontosan mire szamitottatok, amikor jelentkeztetek?
Sokan mondtak mar evtizedek ota, hogy bufeszak ez is, de TI mire gondoltatok?
2020. jún. 2. 22:17
6/14 anonim válasza:
HR szakos közgáz diplomával, tényleges nyelvtudás nélkül, 0 szakmai ismeretséggel (itt nagyon számít...ana) érzem ezt. Sosem fogok benne dolgozni. Fölösleges idő, pénz volt...
Mikor elkezdtem nem tudtam, konkrétan sehol nem hallottam, hogy ide 2 idegen nyelv kell, és már nagyon telített.
2020. jún. 3. 01:44
7/14 anonim válasza:
Turisztika szakos közgáz diploma esetén 18 éves még nem lehet tudni, hogy ehhez Magyarországon minimum két idegennyelvet folyékonyan beszélni kell?
Nyomd a németet aztán Ausztriában keres munkát! Bécsben öt csillagos hotelben is minden harmadik recepciós beszél angolul.
2020. jún. 3. 04:26
8/14 anonim válasza:
Mégis mire jó egy "Turisztika szakos közgáz diploma"? Tényleg érdekel. Mert nem tűnik nagy valaminek, a gyenge nyelvtudás és egy kb. semmi értékű OKJ mellett nem csoda hogy így érzel. Erősítsd a nyelvet és keress olyan állásokat, amikhez bármilyen közgáz diploma elég. Hátha összejön valami
2020. jún. 3. 07:48
9/14 anonim válasza:
#5: Nagyon rosszindulatú vagy! Én pl vendéglátós középiskolába jártam, ahol németül tanultuk a tárgyakat. Egy szakmai nyelvvizsgával mentem már egyetemre. Elég nyilvánvaló volt, hogy ezt a szakot választom az előképzettség miatt. De rögtön jönni kell ezzel a büfészakozással. Oké, örülj, hogy neked hiperszuper végzettséged van, de nem muszáj mindenkit leszólni,mert rosszul választott. Igen, ahogy írtam megbántam ezt a szakot, de még csak 25 vagyok, lehet még bármit tanulni munka mellett is.
2020. jún. 3. 08:11
10/14 anonim válasza:
Szerintem rossz hozzáállás. Van egy diplomád, amivel nem mész semmire, illetve nem boldogulsz vele. Rengetegen vannak hasonló cipőben. Mit ér, ha azon keseregsz, hogy ez rossz döntés volt? Tanultál belőle, ezzel is több lettél, menni kell előre, ötletelni kell, képezni magad más irányba, ami érdekel és próbálkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!